Şimdi Ara

Sıfır Fiesta - İ20 - Punto - İbiza - hangisi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En guzeli aybita aralarindan

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Rapid spaceback kullanıcısı olarak punto,ibiza,fiesta gibi araçların yanında rapid öneriyorum. Rapid tam olarak bir b segmenti değil ve b segmenti araçlardan inip rapide bindiğinizde bunu anlıyorsunuz. Araç c segmenti bir araç havası, rahatlığı ve konforu veriyor bahsettiğiniz araçlardan tamamen üstün

hocam siz spacebackin üst donanımlısını kullanıyorsunuz, ben test sürüsü yaptım bayağı inceledim skodayı ancak 1.2 lık motor ve düşük donanım beni düşündürüyor. Yoksa kasa konfor mükemmel, b - c arası sınıfı :)
  • İbiza rapidden daha üstün diyen arkadaşlar var kendi aracımı yüceltmeye çalışmıyorum ancak bu bilgi tamamen yanlış rapid arasınıf bir araç ve bu araçlardan tamamen üstün

• erturo E kullanıcısına yanıt
    Bak işte o konuda haklısınız, ambitiona hiç bakmamıştım. Donanımda ne gibi eksiklikler var ve gaza ani yüklendiğiniz zaman yığılma falan mı yapıyor 1.2 performansı çok mu kötü ?

• polo 1.2 tsi manuel..liste fiyatından 1500-2000 tl altına alabiliyorsunuz..b sınıfı çoğu aracı test ettim..yakıt tüketimi,performans,işçilik,kalite ve kabin içi sessizliği ile ön plana çıktığını düşünüyorum..test sürüşüne çıkmanızı öneririm..makyaj sonrası daha da rafine hale gelmiş..b sınıfının üstüne çıkmayı düşünmüyorsanız (44 civarı olan peu 308 gibi)ve ödenecek rakam sizin planınızın çok üstünde değilse bence en alınası araç..nazar değmesin şimdilik çok memnunum..iyi günler dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

E) Hicbiri. Ufacik arabalara findik kadar motorlara 40bin civari parami verilir. 2. El temiz arac bakmanizi tavsiye ederim. Ha ben kucuk araba bakarim diyorsaniz o da 2. El az kullanilmis olabilir

Aynen.

85beygirlik düdük gibi arabalara bu paraları verip ziyan etmeyin. İkinci el bir üst segment daha adam gibi bir araba alın. Hem paranıza değer, hem ikinci el önyargılarınız kalkmış olur. 40bine arkadaşım 85hplik 1.4 polo aldı. Dillendiremiyor ama çok pişman şimdi. Araba dar, motor çekmiyor, bagaj çok yetersiz.
  • makyajlı fiesta
  • Hocam 4k daha çık 308 al. Araçlar arasında sınıf farkı var her açıdan bunlardan çok daha üstün olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erturo

Bence poloyu test edin. Eğer fark görmezseniz ibiza ile birşey diyemem. Vereceğiniz farkı ikinci elde çok rahat alırsınız. Polo ile diğer b segmentleri arasında sürüş olarak fark var. Tek dezavantajı dar olması.

i20 sahibi olmama rağmen saydıklarınız için de bana en mantıklı ibiza(espli olanlar) geliyor. Onda da vergi dezavantajı var.

Ancak performans ve yakıt tüketiminde i20 bunlardan üstündür diye tahmin ediyorum. Çünkü 1.2 den güçlü hissettiriyor. i20 de kesinlikle baz değil, bir üst versiyonu tercih edilmeli.

Ben açık söyleyeyim. 90la 120 ile vs giderken ses duymak istemiyorsanız, çükürdan vs geçerken takırtı duymak istemiyorsanız, 10 sene sonra bile aracın yeni gibi durmasını istiyorsanız adres belli.

• bu arabalara sakın kırk bin vermeyin parayı kolay mı kazanıyorsunuz

• Seat ibiza derim hocam
  • bunların içinde en son seçenek i20 olsun
  • Oraya 38.000 liralik opel corsa ekler giderim...

• Hepsi olur ama boş alma hocam dolu al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Bak işte o konuda haklısınız, ambitiona hiç bakmamıştım. Donanımda ne gibi eksiklikler var ve gaza ani yüklendiğiniz zaman yığılma falan mı yapıyor 1.2 performansı çok mu kötü ?

Test sürüşünü tsi elegance ile yaptık o yüzden performansı ile ilgili bilgim yok 1.2 ambition test aracı yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bada38

Oraya 38.000 liralik opel corsa ekler giderim...

corsayı pek tavsiye etmiyorlar hocam
  • 308 en mantıklısı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.