Şimdi Ara

Sıfır Ford Fiesta 1.25 TrendX Mi, İkinci El Fiat Bravo 1.4 Turbo Dynamic Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam fiestam var ve bravo kullandım arada dağlar kadar fark var. ama 1.4 turbo acaip yakıor haberin olsn.
  • Bravo tabikide konuyu acan arkadaş araba aldımı ?
  • Sıfır h kasa astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravo

• 1.6 Mjet in yakıtı nasıl arkadaşlar?

• 1.6 multijet şehir içi 6-7 lt yakar. bravo her yönden fiestadan üstün bir araç fiestanın tek avantajı sıfır olması başka hiç bir artısı yok
  • Araç alındı...

Hayalim olan Bravo başka bahara kaldı malesef.

Sıfır Dacia Sandero Stepway 1.5 Dci 90BG aldık. Ciddi hayal kırıklığıyla sonuçlandı gibi oldu. Ama aracı kullandıkca sevdim açıkcası.
    ABS ESP ASR Yol bilgisayarı ve yokuş kalkış desteği vs vs. 42 Bin TL'ye dizel araç olarak gayet iyi aslında. Ama işte Bravo kalbimde ukte. Gerçekleştirmek de nasip olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_karaca

Araç alındı...

Hayalim olan Bravo başka bahara kaldı malesef.

Sıfır Dacia Sandero Stepway 1.5 Dci 90BG aldık. Ciddi hayal kırıklığıyla sonuçlandı gibi oldu. Ama aracı kullandıkca sevdim açıkcası.
    ABS ESP ASR Yol bilgisayarı ve yokuş kalkış desteği vs vs. 42 Bin TL'ye dizel araç olarak gayet iyi aslında. Ama işte Bravo kalbimde ukte. Gerçekleştirmek de nasip olur inşallah.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.
    Moralinizi bozmak gibi olmasında brodweye vursanız pertsiniz.
    SS bekleriz.

• Tabiki Bravo. Bravo, Fiesta ile kıyasa bile giremez.Arada uçurum var. Eğer dediginiz gibi temizse araç gözü kapalı alırdım ben olsam. 2. Elde değer kaybı durumu yok Bravo için. Zaten 60 bin tl sıfırı, daha nereye düşecek. Ama bana kalırsa siz eninde sonunda gidip Fiesta alacaksınız. Parayı veren düdüğü çalar
    Edit : Fiesta alsan oda iyiydi Dacia olmuş, hayırlısı olsun. Yakıt dışında fazla iyi bir beklenti içine girmezseniz sıkıntı olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 2 Eylül 2014; 22:22:49 >
  • e_karaca kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. hayal kırıklıklı bir ''hayırlı olsun'' dedim haberiniz olsun
  • vidanj kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Daha iyileri sizlerin olsun.

Hayal kırıklığı kısmına girmiyorum ben artık. Sevdiğimiz arabayı alamayınca aldığımız arabayı seviyoruz mecburen. Mantık evliliği gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.