Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 "SIFIR" FORSINING A526 Otomatik/Mekanik Erkek Kol Saati [Takım Elbise / Gömlek / Kazak İçin] Satın Al 31 Aralık 2016 10:36 1 1 "SIFIR" FORSINING A526 Otomatik/Mekanik Erkek Kol Saati [Takım Elbise / Gömlek / Kazak İçin] Başlıkta da yazıldığı gibi, ürün "sıfırdır". 29.12.2016(yani dün) teslim alındı, hiç kullanılmadı. Sadece deneme ve fotoğraf çekme amaçlı koluma taktım. Yaşıma hitap etmediği ve genellikle spor giyindiğim için satmak istiyorum yoksa gerçekten çok hoş ve estetik bir saat(fotoğraftan da anlaşılabileceği gibi). Mekanik/Otomatiktir. Pille değil, hareket ile çalışır. *Kargo ücreti tarafıma ait olup, Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargoyla gönderilmektedir. Ürün fiyatı: "165 TL"dir. Az da olsa pazarlık payı vardır. Nasıl bir satıcı olduğuma referanslarımdan bakabilirsiniz. İsteyenler buradan, isteyenlerde WhatsApp'tan ulaşabilir. Numaram: ( 0542 382 36 70 )Saygı ve selamlarımla.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 165 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Muğla Çam Balı🍯 • Patilere Destek, Doğadan Lezzet!🐾 "SATILDI" Ticwatch E Akıllı Saat(Android Wear) - 599TL [5 Adet Kordon + 2 Adet Ekran Koruyucu] 'SATILDI' CHUWI Hi10 Plus Tablet PC[Çift İşletim Sistemli] - 760TL 'SATILDI' Alfawise X5 Mini PC - 310TL [ Yurt Dışı Fiyatına - İlk Gelen Alır]