Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır gibi Lenovo K5 note 16 gb,bol hediyeli,tr cihazı Satın Al 20 Ocak 2017 22:50 1 1 Sıfır gibi Lenovo K5 note 16 gb,bol hediyeli,tr cihazı erhabalarCihaz yaklaşık 3 aylıktır.Teknosadan alındı.23 ay tr garantilidir.Özellikleri ve kalitesi ile 2 milyarlık cihazlara taş çıkartır.Niye satıyorsun derseniz teknoloji meraklısı biriyim.Başka cihazları denemek maksatlı satıyorum.Yoksa cihaz öyle sıkıntısız bir cihazki ancak kullanan bilir.Hiçbir derdim tasam yok.Şarjı yeter adama.2 gün yoğun kullanımda hatta 3 günü çook rahat görüyorum.Teknosa cihazı.Kutu fatura tamdır.Ekran kırılmaz vardır.Tek çizik yoktur.Sıfırı neyse buda o.Ben bir kaç şey yazayım özellikleri aşağıda var zaten.Resimler tabletle çekildiği için pek net değil.Ancak sıfırdan farkı yoktur.Takas olabilecek cihazlar şunlardır.;Huawei P8 max,Lenovo Phab plus,Xiaomi mi maxx,Sony XA Ultra,Lenovo vibe P1.fiyat:780 tl VERİLECEKLERLenovo K5 note2 adet şık silikon kılıf.1 adet kırılmaz cam.Kutu,fatura,şarj cihazıxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxŞarjı süper 3 günü görürsünüz(3500 mah pil vardır)ekran ful hd.Piksel saymazsınız.Kasa ful çelik.Taş gibi.Hafıza kartı girişi var.3gb ram var.Takılma,donma sıfır.Hızlı,seri.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 780 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Ekim 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XİAOMİ NAVEE V40, SIFIR, 40KM MENZİL, ŞOK FİYATA LENOVO TAB P12, 12,7"DEV TABLET, HEDİYELİ, FULL KUTULU ACER NİTRO 5 AN515-46 YENİ NESİL,GARANTİLİ