Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR GİBİ Ps Vita wifi + 8 Adet Oyun+Hafıza kartları Satın Al 27 Şubat 2017 11:16 1 1 SIFIR GİBİ Ps Vita wifi + 8 Adet Oyun+Hafıza kartları Ürün sıfırdan farksızdır. Üzerinde nokta çizik yoktur. (titiz bir kullanıcıyım). Garantisi bitmiş olup Türkiye'den alınmıştır. Kutusu ve faturası mevcuttur.Yanında tüm oyunları, hafıza kartları ve aksesuarları ile satıyorum. Takas düşünmüyorum. Pazarlık yoktur.8 Adet oyun mevcuttur 5 tanesi kutuludur.-Batman Arkham: Blackgate (kutulu)-Fifa 13 (kutulu)- Multiplayer online modu açık versiyon.-Killzone Mercenary (Kutulu)-(ingilizce)-Little Big Planet (kutulu)-Army Corps of Hell (kutulu)-God of War HD Collection (kutusuz)-Muppets (kutusuz)-Pets (kutusuz)Yanında 4 gb + 8 gb hafıza kartı veriyorum. Ürün devamlı ekran koruması ile kullanılmıştır. Travel Pack'den çıkan orjinal ekran koruyucu üstündedir. Yanında yedek ekran koruma verilecektir. AR kartları sıfırdır. Ayrıca orjinal çanta ve oyun kabı da hediyesidirSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün INTEL Active Thermal Solution TS15A - İşlemci Fanı SIFIR GİBİ Ps Vita wifi + 8 Adet Oyun+Hafıza kartları Tertemiz Sony Ps Vita wifi + 8 Adet Oyun+Hafıza kartları Metal Gear Solid Phantom Pain Ps4 oyunu