ebaydan baktım 435 dolardı evga marka, tr deki fiyatları bilmiyorum çünkü yok hiç bir yerde
Daha önceki ekran kartım GTX 295 idi her iki versiyonunuda kullandım çift PCB versiyonu tam bir felaketti aşırı ısınması beni çılgına çevirmişti daha sonra V2 modelini kulladım ilk versiyona göre daha sessiz ve serin çalışıyordu zamanında süper ötesi bir karttı (Bugünde güzel kart yanlış anlaşılmasın) ama şuan daha iyi alternatifler olduğu için şu saatten sonra tercih edilmesi biraz yanlış olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Source
quote:
Orijinalden alıntı: funkydansky
ebaydan baktım 435 dolardı evga marka, tr deki fiyatları bilmiyorum çünkü yok hiç bir yerde
Daha önceki ekran kartım GTX 295 idi her iki versiyonunuda kullandım çift PCB versiyonu tam bir felaketti aşırı ısınması beni çılgına çevirmişti daha sonra V2 modelini kulladım ilk versiyona göre daha sessiz ve serin çalışıyordu zamanında süper ötesi bir karttı (Bugünde güzel kart yanlış anlaşılmasın) ama şuan daha iyi alternatifler olduğu için şu saatten sonra tercih edilmesi biraz yanlış olacaktır.
Alıntıları Göster
ozaman gtx 465 alayım bari 550 ye satılıyor zaten pov marka sağolun yardımlarınız için
quote:
Orijinalden alıntı: Ozan3579
ozaman gtx 465 alayım bari 550 ye satılıyor zaten pov marka sağolun yardımlarınız için
Alıntıları Göster
430tl 1gb Gigabyte gtx460 dual fan var iken gtx465 ucubesine para dahi verilmez
quote:
Orijinalden alıntı: OverClocKing
430tl 1gb Gigabyte gtx460 dual fan var iken gtx465 ucubesine para dahi verilmez
Alıntıları Göster
valla sağolun yardımlarınız için dediğim gibi hiç takip etmedim ekran kartı piyasasını 1 ay önce yeni pc toplayınca lazım oldu :) yavaşa yavaş öğreniyoruz ozaman gtx 460 alayım bari:) peki 470 tavsiye edermisin?
quote:
valla sağolun yardımlarınız için dediğim gibi hiç takip etmedim ekran kartı piyasasını 1 ay önce yeni pc toplayınca lazım oldu :) yavaşa yavaş öğreniyoruz ozaman gtx 460 alayım bari:) peki 470 tavsiye edermisin?
Alıntıları Göster
Ne kadar para ayırdığınıza bağlı. İmkanınız varsa Zotac GTX470 AMP veya GTX480 AMP alabilirsiniz. Daha da yukarı çıkabilirseniz HD5970 en güçlü çözüm şu an için.
quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
Ne kadar para ayırdığınıza bağlı. İmkanınız varsa Zotac GTX470 AMP veya GTX480 AMP alabilirsiniz. Daha da yukarı çıkabilirseniz HD5970 en güçlü çözüm şu an için.
Alıntıları Göster
monitör çözünülülüğün nedir ona göre gtx470 veya gtx480 almana değermi bakalım
quote:
Alıntıları Göster
GTX465 alınmaz.
Fiyat / Performans olarak, GTX460 1GB (Palit Sonic yada Gigabyte) Yüksek performans için de, GTX470 & GTX480
quote:
Alıntıları Göster
monitor benq 18.5 led olandan yani 1366x768
quote:
Alıntıları Göster
GTX 460 alınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
GTX 460 alınız.
Alıntıları Göster
teşekkürler arkadaşlar yarın gidip gtx 460 alayım ozaman hemde uygun fiyatları
quote:
teşekkürler arkadaşlar yarın gidip gtx 460 alayım ozaman hemde uygun fiyatları
Alıntıları Göster
1gb gtx460 gigabyte dual fanlı 1366/768 çözünülülük için gayet yeterli gelecektir vatanda 410tl (stokta maalesef yok) inventusda 439tl
quote:
Orijinalden alıntı: funkydansky
Bu çözünürlüğe gtx295'i mi düşündünüz?
1440x900 çözünürlük için bile gtx460 fazla gelirken... Sizin için en ideali gtx460 olur. Hatta hd5770 bile oldukça yeterli ama olurda dx11'i azıcık ucundan kullanan 1-2 baba oyun çıkar sene sonuna, hd5770 ile gereksiz performans kayıpları yaşayabilirsiniz. Almışken gtx460 alın 2 sene götürür zaten.
quote:
1gb gtx460 gigabyte dual fanlı 1366/768 çözünülülük için gayet yeterli gelecektir vatanda 410tl (stokta maalesef yok) inventusda 439tl
Alıntıları Göster
arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim böylece öğrenmiş oldum