Şimdi Ara

Sıfır HB Sizce Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güvenlik paketinden dolayı fiestayı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary.

Arkadaşlar kararsız kalmış durumdayım sizce hangisi ? Maksimum 33.000 bütçem olduğunu düşünerek yorumlarınızı bekliyorum. Aldığım fiyatlar aşağıdadır.
    4.cü bir alternatif düşünmüyorum

Clio 4 1.2 Joy Beyaz 30500
    Yeni Fiesta 1.25 Metalik Renk + Güvenlik Paket(6 havayastığı, esp yokuş kalkış desteği vs ) 33000
    Polo 1.4 Confortline 32000

Hocam 3 seçenek arasında, Ford.
    Polo; düşük donanım,
    Clio; ne olursa olsun bir Renault (bu markanın araçlarını sevemedim)
    Ford; gayet dayanıklı, güvenlik paketli, uzun yıllar size sorunsuz arabalık yapar

• Polo yuzu eskidi, halk tapior ama comfortline donanimla bile cok bos. Cabuk sikilirsiniz aractan.

Aveo ic tasarim olarak banada kalitesiz geliyor hele ki gosterge motordan alinti gibi.

Clio bence ic tasarimda sikintili birlesim yerlerinde milimetrik hatalar var bosluk gibi.

Fiesta iyi hos fakat dediginiz galiba trend donanim, ford cok yuksek fiyatlara satiyor ve bir turlu inmiyor asagiya.

Benim iki onerim olacak:

corsa 1.4 enjoy manuel liste fiyati yanlis hatirlamiyorsam 33bin tl ancak easytronic tavsiye etmiyorum ozellikle duz vites alin sonra sorunlarla ugrasmayin. Pazar gunu opel bayisine gittim cok tatli bir durusu var arabanin disaridan mutlu bir cekirdek aile arabasi tipi var :)

Diger ise Ibiza hic kullanmadim fakat malzeme kalitesi ic tasarim bence hepsinden daha iyi. Style donanim (yanlis hatirlamiyorsam refrence te olabilir) gayet dolu birde opsiyon ekletirseniz tadindan yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 18 Şubat 2013; 17:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsa daha yeni aldık arkadaşıma çok boş araba :) bomboş
  • Hocam inanir misin ben de seninle ayni durumdayim. 33-34 bin tl butce var ve sifir guzel bi hb ariyorum, 2-3 haftadir araclari didik didik ettim, en son kafamdaki listede bu 3 model kaldi. Ben fiestaya daha yakin gibiyim su anda, buyuk ihtimalle yeni fiesta trend 1.25i alicam ya da 2.elden 1.4 tdci titanium. Bu bir hafta on gun icinde de icime sinen bi 2.el 1.4 tdci cikmazsa artik yeni fiesta akar :)

Tek korkum acaba 1.25 motorla milletin dedigi gibi yokusta kalir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 19 Şubat 2013; 0:06:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.