Şimdi Ara

Sıfır Honda Civic almayı düşünüyorum (Auris alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak Honda Civic test ettim. Araç görünüm itibari ile güzel ancak belli bir hızdan sonra kontrolünde sarsılmalar oluyor. Daha sonra gittim Toyota Corolla için ve Civic'e göre çok daha güzel oturaklı araba. Ondan sonra Opel Astra için gittim ve arabaya resmen bayıldım. En güzeli Opel Astra idi. Yeni kasa olanından. Opel Astra yı kesinlikle tavsiye ederim.
  • 1.6 Dream Düz Vites 1.6 Benzinli 41.400
    1.6 Dream Otomatik Vites 1.6 Benzinli 43.400
    1.6 Premium Düz Vites 1.6 Benzinli 44.050
    1.6 Premium Otomatik Vites 1.6 Benzinli 46.050
    1.6 Elegance Düz Vites 1.6 Benzinli 46.050
    1.6 Elegance Otomatik Vites 1.6 Benzinli 48.050

Sıfır Honda Civic  almayı düşünüyorum (Auris alındı)
  • O fiyatlara aldanmayın derim. Ama ellerinde araba yok.
  • Yeni citroen c4 Hdi, yeni opel astra dizel gibi araçlara bakmanızı öneririm. Benzinin nereye gideceğini kestirebilmek şu an mümkün değil. Civic çok güzel bir araç ama devir benzin devri değil.
  • Ben Auris Benzinli aldım. Ama zaten LPG taktıracağım yaza doğru.
    Şu andaki aracımda LPG' li.
  • Dizel"de benzin fiyatına geldi bence siz benzinli alın dediğiniz gibi 10.000"den sonra Kaliteli Lpg taktırın. Honda hayat onda
  • quote:

Orijinalden alıntı: demon

Bugün bende Siyah Auris 1.6 Comfort Extra aldım.
    Alaşımlı jant, park sensörü, koltuk koruma, boya koruma.

38.000 TL verdim çıktım. Bu hafta sonu teslim alıcaz sanırım arabayı.

Honda 5 gündür bir tane Beyaz Civic bulamadı. Hala arıyacaklar.

hayırlı olsun..
    toyotanın 1.6 Valvematic benzinli motoru şu anki en performanslı atmosferik motor.132ps..bir de Kia Sportage da var 1.6 GDI 136ps motor..
    liste fiyatı 40.800 iken güzel indirim yapmışlar..
    Sport versiyonu 40 bine alınabilir ki Deri döşeme+alüminyum alaşım jantlar+spoyler-marşpiyel vs gibi değecek donanımlar var..

en büyük eksikliği ESP nin sadece Elegant versiyonda sunulması..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

quote:

quote:

Evet sizde haklısınız ama gidip Dizel Polo' ya mı 40.000 TL para vereyim. Dizel B sınıfı araçlar bu para.
    İkincci el düzgün araba aramaktanda sıkıldım artık.
    Belki az gezeriz artık ama içimiz rahat olsun

Dizel collection focusa 36000 lira verdim, arac C sınıfı. Ayrıca ben alırken, megane 3 dizel expression + konfor paketi 38 bin lira, fluence exp + konfor pak. 37 bin lira, opel astra dizel classic 37bin lira idi. Hepsi C sınıfı
    4 ay önce aldım

Dediğiniz fiyatlarda olsa hiç düşünmezdim.

Şimdi Ford' u aradım. Collection HB Dizel 43.000 küsur.
    Siz arabayı bedavaya almışsınız o zaman

megane 3 dizel expression + konfor paketi 44.000 küsur istiyorlar.

Altından herhalde arabalar. 4 ayda fiyatları uçmuş.

dostum sen internet fiyatlarina mi bakiyorsun sadece? Bayiye git alici gözüyle pazarlik yap. Ben alirkende 42500du liste fiyati, ben 36500e aldim metalik boya dahil.

koç indirimi falan olmadan fiyatın bu kadar düşürülmesi imkansız. hangi bayiden aldınız aracı bizde gidip görüşelim bari.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sizde haklısınız ama gidip Dizel Polo' ya mı 40.000 TL para vereyim. Dizel B sınıfı araçlar bu para.
    İkincci el düzgün araba aramaktanda sıkıldım artık.
    Belki az gezeriz artık ama içimiz rahat olsun

Dizel collection focusa 36000 lira verdim, arac C sınıfı. Ayrıca ben alırken, megane 3 dizel expression + konfor paketi 38 bin lira, fluence exp + konfor pak. 37 bin lira, opel astra dizel classic 37bin lira idi. Hepsi C sınıfı
    4 ay önce aldım

Dediğiniz fiyatlarda olsa hiç düşünmezdim.

Şimdi Ford' u aradım. Collection HB Dizel 43.000 küsur.
    Siz arabayı bedavaya almışsınız o zaman

megane 3 dizel expression + konfor paketi 44.000 küsur istiyorlar.

Altından herhalde arabalar. 4 ayda fiyatları uçmuş.

dostum sen internet fiyatlarina mi bakiyorsun sadece? Bayiye git alici gözüyle pazarlik yap. Ben alirkende 42500du liste fiyati, ben 36500e aldim metalik boya dahil.

Focus tdci liste fiyatı hb kasa su anda 46k civarında. Siz aracı alırken ki döviz kuru ile dünyadaki ortadoğu krizleri yoktu. Eğer 36 ya collection modeli öyle pazarlikla alabiliyorsanız bana da sipariş verelim soyle 5-6 tane

• Dostum senin baktığın araç 109HP sanırım. Benimki 90HP olan. Focus Collection 1.6 TDCi 90HP HB + Metalik Boya. Aracı Bursa'dan aldım...
  • yeni c4 sıfır dizel 38 küsür
  • 110 bin km kullandık hiç bir sıkıntı cekmedik oldukca iyi bir araç tek sorun benzinin 4 tl olması ülkemizde, yeni kasa bu sene gelmiyecekmıis bu arada bayiler öyle söylüyor...
  • Arkadaşlarım eğer civic'e lpg taktıracaksanız araç komple garanti dışı kalıyor. 6 yıl 150.000 km garanti veriyorlar, bunu da göz önünde bulundurun. Tecrübe ile sabittir.
  • Kasası değişerse bir zararı olmaz.40 bin tl ye gayet iyi bir donanımı var.ama hb düşünürseniz arkadas gibi aurise de bakın derim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: askala

Arkadaşlarım eğer civic'e lpg taktıracaksanız araç komple garanti dışı kalıyor. 6 yıl 150.000 km garanti veriyorlar, bunu da göz önünde bulundurun. Tecrübe ile sabittir.

Komple garanti dışı kalmıyor. Garanti 3 yıla düşüyor ve motor garantisi bitiyor.
    Tabi LPG' li araçları alan yetkili servis bulmanız lazım.
  • bu lpg yi taktırmak farz oldu her konuya lpg konusu olarak bakıyorum.
  • aracınız hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: askala

Arkadaşlarım eğer civic'e lpg taktıracaksanız araç komple garanti dışı kalıyor. 6 yıl 150.000 km garanti veriyorlar, bunu da göz önünde bulundurun. Tecrübe ile sabittir.

Komple garanti dışı kalmıyor. Garanti 3 yıla düşüyor ve motor garantisi bitiyor.
    Tabi LPG' li araçları alan yetkili servis bulmanız lazım.

bence, zaten sıfır bir araçta garanti süresi içinde en büyük arıza olursa motorda olur diğerleri ufak tefek şeyler olyor. 3. sıfır aracım hiç birinde 2 yıl içinde elektronik veya klima gibi büyük arızalar yaşamadım. misal araç hararet yaptı, ne olacak hem sıfır araç al hem garanti dışı pek mantıklı değil.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 11 Mart 2011; 16:16:49 >
  • Aracınız hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.