Şimdi Ara

Sıfır i30 mu & sıfır Astra hb mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Performans sizin için önemli bi kriterse dizel otomatik arabayla işinizin olmaması gerekir. Senede 500 lira az yakıt masrafı olsun diyorsanız dizel alın, performans istiyorsanız bu limandan uzaklaşın.

Performans tabii ki benim için önemli ancak yakıt da öyle. İkisi de seçimimde birer kriter. Peki bu duruma göre siz hangisini alırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanıMüdavim -- 13 Aralık 2015; 18:00:25 >
  • Valla bir astra j kasa kullanıcısıdır bir zamanlar.i 30 u bende düşündüm o zamanlar.Malatyada opelle Hyundai yan yanadır kabuklar bayiisi ikisinde.Aracı almaya karar verdim ve ikisininde iyice inceledim. Opelin daha kapısını açarken o tokluk ve ağırlık i 30 da daha bbasitti ki arakadasimda yanındaydı oda farkı görmüştü.Kesinlikle opel derim ben bu yüzden.Lakin garanti olayı ve servis olarak Hyundai bir adım önde bana göre...

• Bozuk türkçem için özür dilerim.Telefondan bu kadar oluyor

• Asrta muhtemelen J kasa. Yüzü eskidiği için i30 alırdım ama K kasa Astra olursa durum değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Valla bir astra j kasa kullanıcısıdır bir zamanlar.i 30 u bende düşündüm o zamanlar.Malatyada opelle Hyundai yan yanadır kabuklar bayiisi ikisinde.Aracı almaya karar verdim ve ikisininde iyice inceledim. Opelin daha kapısını açarken o tokluk ve ağırlık i 30 da daha bbasitti ki arakadasimda yanındaydı oda farkı görmüştü.Kesinlikle opel derim ben bu yüzden.Lakin garanti olayı ve servis olarak Hyundai bir adım önde bana göre...

Ayrıntılı olarak açıkladığınız için teşekkürler.

• donanıMüdavim kullanıcısına yanıt
    Önce değişmez kriteriniz hangisi ona karar vermelisiniz.

Ben Leon alırken ilk kriterim performanstı. O yüzden aldım. Ekonomi istesem bunu mu alırdım ? Hayır. Haa çok aşırı mı yakıyor ? Hayır. Ankara'da okuldan eve, evden gezmeye 30 kuruşa yürütüyorum. Ayağımın altındaki 150 beygir güç de cabası.

Aile babası olsam ya da sürekli sakin sürüş isteyen biri olsam Leon almazdım. Ama herhangi bir dizel arabaya da o paraları vermezdim. Bence siz 1.2 TSI'lara bir bakın. Dizelin sesi ayrı dert, filtresi ayrı dert, enjektörü ayrı dert, bakımı ayrı dert.

• bende bu ikilemden geçip astra aldım memnunum navigasyon paketi de eklettirin kesinlikle yakıt ortalaması şuan 6.5 civarı hep şehir içi dur kalk orantısız gaz ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 13 Aralık 2015; 18:04:05 >
  • İkisinide almayın. Astra K kasa alın.
  • dizel diye bir arabaya 27 bin lira üst vermenin bence mantığı yok.benzinli astralar şu an 50 bin bandında satılıyor,lpg si ihtiyacınız olan ekstra donanımı taş çatlasa 55e mal olur.hatta lpg takmadan 27yi bankaya yatırsanız benzin paranızı çıkarırsınız.bence paranızı sokağa atmayın.
  • marka algısı ve ikinci el kolaylığı açısından astra tabi ki. i30 da kötü araba değil ama dediğim sebeplerden ötürü ben opeli seçerdim.
  • İ30

• Gönül Astra
    Mantık İ30
  • o paralara cok araba var hocam. bence test surusu yapmadan alma birde focus 1.5 e bak derim

• 77500 e
    Golf 1.6 tdi manuel comfortline + sürüş konfor paket aldım .

• Hocam sırf sıfır olacak diye yüzü eskimiş astra j almayın bayide astra k lar dururken içiniz acır sonra gördükçe yanyana.Mümkünse astra k alın.
  • 2015 model astra hb dizel manuel support 1.6 136 hp aldım arkadaşlar. Çok da içime yattı. Yıl sonu indiriminden 71.800 e aldım.

• İki aracın da içine binin, ön göğüslüğünün kalitesini görün, Astra'nın yol tutuşu, ses yalıtımı, torkunu hissetmeden beyniniz Astra'da karar kılacaktır.

Yukarıdaki mesajı yeni gördüm, en iyi tercihi yapmışsınız. Bende de 2015 J Kasa 1.6 136'lık Sport+Stil paket Astra var. Şehir içi TC'yi konsoldaki tuşla, ESP'yi aynı tuşla 7 saniye tutup kapatırsanız araba şahlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 9 Ocak 2016; 21:31:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

İki aracın da içine binin, ön göğüslüğünün kalitesini görün, Astra'nın yol tutuşu, ses yalıtımı, torkunu hissetmeden beyniniz Astra'da karar kılacaktır.

Yukarıdaki mesajı yeni gördüm, en iyi tercihi yapmışsınız. Bende de 2015 J Kasa 1.6 136'lık Sport+Stil paket Astra var. Şehir içi TC'yi konsoldaki tuşla, ESP'yi aynı tuşla 7 saniye tutup kapatırsanız araba şahlanır

Merak ettiğim bir şey var k kasa 2015 model astralar için mevcut mu? Yoksa k kasa sadece 2016 model astralar için üretildi?

• Bende Astra 1.4 turbo benzinli vardı, arada i30 da kullanırdım.

İkisi de çok iyi araçlar, bence ikisini de deneyin hangisi hoşunuza giderse onu alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.