Şimdi Ara

Sıfır İÇİN,ACİLL!!BUGUN-YARIN KESİN KARAR VERİCEM.LÜTFEN((ARAÇ ALINDI)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: victory80

Selam Arkadaşlar,

Çok uzatmadan aracımı sattım.Ve yeni sıfır bir araç alıcam.vede bugun yarın karar vermem gerekiyor.sattığım arabamın üzerine biraz daha ekleyen destekçimin sayesinde 32.000 tl civarı ve 2 seçenek arasından karar verebileceğimiz bir pozisyondayız...

KISACA;
    Yılda 8-10 bin km geçmeyeceğimden benzinli düşünüyorum....
    Genelde Şehir dışı yol %60-70 şehir içi yolda kullanıcam...

Sizce f/p servis ve yedek parça konusunda da kriterleri baz alırsak hangisi mantıklı yada hangisini neye göre seçmeliyim yardımlarınızı bekliyorum..Yakıt çok önemli değil 3 aşağı 5 yukarı iki arac birbirine yakın oldugu için ...

ARAÇLAR:

1- VW POLO 1.4 COMFORTLİNE SİYAH

2- OPEL CORSA 1.4 ENJOY SİYAH

evet arkadaşlar kullanan bilgisi olan varsa fikirlerinizi bekliyorum...Aralarında çoğu şey yakın..Biliyorum donanım Konusunda corsanın 2-3 + var.Bu artılar değermi onu seçmeme yoksa kalite tokluk hissi başkamıdır..?

astra classıc essentia comfort paket in listesi

Essentia modeline ek standart donanımlar:
    16” hafif alaşımlı alüminyum jantlar
    Elektronik İklim Kontrollü Klima
    Grafik Bilgi Ekranı
    Hız Sabitleyici (Cruise Control)
    Işığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası
    Işığa duyarlı otomatik yanan farlar
    Işıklı makyaj aynası
    Kol dayama desteği
    Park sensörü
    Sis farları
    Yağmur sensörü
    Yol Bilgisayarı

yol bilgisayarı falan herşey var yani hocam yok yok. Çok iyi bir karar vermişsiniz bence. Helede konfor paketle polodan gömlek gömlek üstün araç olur.

Ben kendi arabamı satın almadan evvel bu aracı çok çok araştırdım astra h topiğini sayfa sayfa okudum, tek gözüme çarpan sorun easytronik şanzıman onun haricinde bilinen hiç bir kronik sorunu yok bildiğim kadarı ile.

Sizede önerim kesinlikle ama kesinlikle gümüş gri alın, arabaya inanılmaz yakışıyor bu renk şahsen ben alsam gümüş gri alacaktım.

Ve alır almaz Sonax Ziebart gibi markaların sıfır araç kampanyalarından yararlanıp boya koruma yaptırın, senelerce taş gibi binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

polo

Çok gerekli bi mesaj olmuş ilhan kardeş

kardeşim biraz önce bayi dönüş yaptı..son fiyat 33.000 dedi...karar aşamasındayım...
    ilk öncelikle corsayı eledim bu şartlarda..çünkü hem fiyatı c sınıfı astra için pahalı hemde konfor açısından tartışılmaz...

sadece polo ile arasında kaldım..beni düşündüren yanı 1.6 benzinli motorların ileride satarken sıkıntı yaratıp yaratmıyacagı..yada astranın 2-3 sene sonra fazla zarar etmeden tutulup tutulmuyacağı...
    şuan için % de 80 astra diyorum...
    zaten çok km yapmıyorum...yılda dediğim gibi 8000 km civarı yapıyorum...1.4 motorlada arasında cok bir fark yok yakıt tüketiminde...sadece astrada yol bilgisayarı yok sanırım..senin bilgin varmı..anlık yakıt tüketimini gösteren bir ekran varmı

2009 model opel astra 1.6 enjoy plus paket sahibiyim.

dolu bir araç yani.. eksiği - sunroof ve esp .. ESP sadece otomatiklerde olduğu için tercih etmedim.

Şöyle söyleyeyim sıkışık trafikte 9 litreden aşağı yakmaz.
    Uzun yolda araç ağzına kadar dolu şekilde 6,2 litre yaktım 100-120 hızlar arasında.
    Performansı yeterli.
    rahat ve konforlu ayrıca kendine baktıran bi araba.

Yanılmıyorsam 7-8 yıldır piyasada var bu kasa.. Bayağı tutulan bir model ki hala 0km satılıyor. İkinci el piyasası da iyidir. Polo ile aralarında segment farkı var bir kere.. astrayı alıp keyfine bak.. Siyah alıp bayiden çıkar çıkmaz cam filmi yaptır..

ben beyaz rengini düşünüyorum..siyahın bakımı zordur...
    ayrıca normal baz modelinde yol bilgisayarı yok sanırım anlık tüketimi gösteren...forumda araştırdığım kadarıyla yol bilgisayarı yükletme gibi bir olay varmış...nasıl oluyor serviste...ayrıca bir ücret talep ediyorlarmı.....o konuda bir bilgin varmı...

hocam dediğiniz birbirini tutmuyor sanki, polo corsa siyah olacak demişin ilk mesajında şimdi siyahın bakımı zor beyaz olacak diyorsun.arkadaş astra önermiş bilip bilmeden hemen atlayıp 34 000 e astyra varsa söyle bende alayım diyorsun.yaş kaç .

ilk öncelikle şunu belirtiyim.polo ve corsa ellerinde sadece siyah olduğu için şu aşamada o yüzden siyah olucak ...çok istediğim için değildi..o konuda yanlış anlaşılma olmasın..araştırdığım model polo ve corsada sadece siyah renk olduğu için ve uzun süre bekleyemeyeceğim için oyle yazıldı...
    evet ,normal şartlarda herkes söyler.siyahın bakımı zor diye,ancak kimi araçtada çok güzel hoş çekici durduğuda kesin...bir beyaz arabaya göre kir göstermesi daha fazla olduğu için bakımı zor dedim..

astra c segmenti oldugu için hiç düşünmemiş ve fiyatlarını araştırmamıştım...sürekli b segmentine baktığım için elemeyle 2-3 arac içindeydim...arkadaşta c segmenti astra classic düşün fiyatıda makul deyince, fiyat konusunda 32000 lira olan bütçeme destek gelince c segmenti ve donanımlı bir araç daha cazip geldi..evet vw kalite konfor marka tartışmıyorum...sadece donanım konusunda kendi kendime soruyordum..fazla donanımı olmayan b segmenti bir polomu,,,yoksa donanım istiyorsan ve senin için o farklar önemliyse 1500 farka c segmenti donanımlı bir astramı diye kendi kendime sorduğum için bu yönlendirme oldu...
    yaşım 33...
    teşekkürler

• victory80, ben de bu araçların polo corsa dizelleri ve astra arasında karar vermek üzereyim polodan neden vazgeçtiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahlia

victory80, ben de bu araçların polo corsa dizelleri ve astra arasında karar vermek üzereyim polodan neden vazgeçtiniz?

Polodan donanımsal olarak beni tatmin etmediği için aradaki farkla hem c sınıfı hemde donanımsal olarak üstün olan astrayı tercih ettim.Ama siz donanım önemli değil,sadece normal bir araç istiyorsanız,tabikide vw kalitesi yaygınlığı tartışılmaz...karar sizin..şu soruyu kendine sordugunuzda vereceginiz cevaba göre seçiminiz o yönde olacaktır..

Düz Baz donanıma sahip b sınıfı polomu?
    yoksa daha donanımlı c sınıfı astra classic mi..
    karar sizin..ben donanımdan yana kullandım tercihimi...sizede şimdiden başarılar..hersey gönlünüzce olsun?
  • teşekkürler cevap için evet astra donanım çok güzel ama donanım çok önemli değil benim için az yakması önemli, sanırım astraya göre polo daha az yakıyor bu yüzden polo olabilir, sizin de herşey gönlünüzce olsun arabanızı güle güle kullanın iyi günler
  • güle güle kullanın sonra yakıt sarfiyatı hakkındaki yorumlarınızıda yazarmısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

polo

Çok gerekli bi mesaj olmuş ilhan kardeş

16-17 yaşındaki, ehliyeti olmayan, arabalar hakkındaki bilgisi yoldan geçen araçlara bakmak ve babasının aracına binmek kadar olan, birçok konuda seviyesiz, saygısız yorumlar yapan bir çocuktan başka nasıl bir yorum bekliyordunuz ki sayın TüplüveÖfkeli :)).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.