Şimdi Ara

Sifir ipad 4 e ilk kez kurarken 6.1.2 yukleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Android ten IOS işletim sistemine gecmis bukunmaktayim.TR garantili Ipad 4 siparis verdim. Ve jailbreakli kullanmak istiyorum. Kapali kutu olan bu cihaza ilk aldigimda 6.1.2 yukleyip. Daha sonra jailbreak yapmam mumkunmu? Son surum ile cihazi yuklersem jailbreak yok sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz zaten 6.1.2 ile gelir sana. Senin yüklemene gerek yok. Geldiği zaman jbreak yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

Cihaz zaten 6.1.2 ile gelir sana. Senin yüklemene gerek yok. Geldiği zaman jbreak yaparsın.

6.1.3 de gelebilir, 6.0.2 de. 6.0.1 ve 6.1.2 arası jb var, 6.1.3 için yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Cihaz zaten 6.1.2 ile gelir sana. Senin yüklemene gerek yok. Geldiği zaman jbreak yaparsın.

6.1.3 gelmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

6.1.3 gelmez

Nasıl emin olabiliyorsun? Yeni partiler 6.1.3. Daha geçen gün arkadaş 6.1.3 aldı.
  • 6.1.2 gelmezse jb yapamazsin ne yazikki

• İlk geldiğinde genelde sürümü kaç oluyor ve güncellemenin farkı hissediliyor mu ? (ipad 4.nesil için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 26 Mayıs 2013; 1:00:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde 6.1.3 oluyor herhangi bir fark olmuyo. Tek sorun 6.1.3 için daha jb çıkmadı.

• Bundan 3 ay önce ipad mini aldım 6.1.2 surumu ile geldi yanlışlıkla guncellemeyi otomatik yapmışım kendiliğinden bir muhdet sonra 6.1.3 surum oldu jailbreak kuş gibi avcumdan kaçtı:( Bence aldığın ipad 6.1.2 gelir sen jailbreak kesin yap sakın guncelleme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefe34

Bundan 3 ay önce ipad mini aldım 6.1.2 surumu ile geldi yanlışlıkla guncellemeyi otomatik yapmışım kendiliğinden bir muhdet sonra 6.1.3 surum oldu jailbreak kuş gibi avcumdan kaçtı:( Bence aldığın ipad 6.1.2 gelir sen jailbreak kesin yap sakın guncelleme.

Ben kullanmayacağım arkadaş kullanacak benden bilgi toplamamı güncellemeler filan çıkmış onlarda performans filan artırıyormuş galiba bir araştırda al dedi onun için sordum . Bide ipad 4 lerden a6 işlemciyle a6x işlemci arasında ne kadar fark vardır ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.