Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR JBL Tune 660BT NC Bluetooth Kulaklık - Siyah Satın Al 20 Ağustos 2024 20:49 1 1 SIFIR JBL Tune 660BT NC Bluetooth Kulaklık - Siyah Almanya Mediamarkt'ta çalışan bir tanıdığımız tarafından bize gönderildi, sıfır ürün olduğunu söyleyerek gönderdiler, birden fazla şey getirdikleri için, havaalanında satış amaçlı getiriyormuş gibi gözükmemek için kutusunu açmışlar. Kulaklığın sıfır, kullanılmamış olduğu görünümünden ve kokusundan dahi belli oluyor. Ben de deneme amacıyla dahi kulağa hiç takmadım, bana gelmeden önce de kulağa hiç taktıklarını zannetmiyorum. Fiyat: 1650 TL.Şu an Mediamarkt satış fiyatı 2789 TL'dir, sıfır kulaklığı 1100+ tl daha ucuza almış olacaksınız.Kocaeli İzmit Merkez'den elden teslim edebilirim, diğer bölgelere kargo ile gönderim yapılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SIFIR JBL Tune 660BT NC Bluetooth Kulaklık - Siyah Alınık G533 RECEIVER - Logitech G533 RECEIVER/ALICI TYT/AYT Zoom Üzerinden Online Matematik/Geometri Özel Dersi Veriyorum Satıldı // 2 Adet Batman Çizgi Romanı