Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] SIFIR KAPALI KUTU POWERCOLOR RED DEVIL RX 7800 XT *16000TL*
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
Tşkler hocam. Size de kolay gelsin
Hocam satışdan bağımsız birşey sormak istiyorum. Kartı ne şikayetle göndermiştiniz de değişim kararı aldılar? Bende aynı kartı (Nitro+) yüksek ısıdan gönderdim ve termal macun/pad yenileyerek gönderdiler ve şimdilik sorun çözüldü gibi.
Hayırlı satışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 30 Ekim 2023; 17:0:41 > -
7900XT Nitro+ i bende 2.el olarak aldım konu ile bilgim yok.
7800XT Red devil içinde 6900XT red devil vardı ısı sorunundan dolayı yolladım ve kartı komple değiştirip geri yolladılar. Muhtemelen başka bir arıza daha tespit ettiler.
ama daha önceki deneyimlerinden biliyorum 6900XT Nitro larda hot spot değeri çok dengesiz olabiliyor 100 dereceler üstüne çıkıyordu. 2 defa servise yollayıp değişim yaptırmıştım.
Evet hocam benim kartta 100-102 derecede geziyordu, Ağustos ayında 1 kez garantiye gönderdim macun/pad değişimi yapıldı ve şimdilik 70 dereceye düştü, garantiside yarın bitiyor inşallah tekrarlamaz. Bende aslında çok umutluydum 7900XT ile değişir diye ama yanıldım
Konuyu kirlettim kusura bakmayın. Hayırlı satışlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X