Şimdi Ara

Sıfır Kapalı Kutu LG 65UJ750V 65' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sıfır kapalı kutu, Eylül 2018 faturalı ve Türkiye garantili LG 65UJ750V 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV satılıktır.

Fiyat: 6000TL

Tercihen Ankara / Sincan'da elden teslim şeklinde alışveriş yapılacaktır. Kargo ile ödeme sonrası kargo şeklinde gönderim sağlanır. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Linkteki üründür.
    www.hepsiburada.com
    LG 65UJ750V 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lg-65uj750v-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV000008SNF1

Sıfır Kapalı Kutu LG 65UJ750V 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 20 Eylül 2018; 21:35:32 >

• İYİ FİYAT GÜVENİLİR SATICI
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

İYİ FİYAT GÜVENİLİR SATICI
    Teşekkürler.
  • ürün teknosada taksitle 5097 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: akirafes

ürün teknosada taksitle 5097 TL
    Sizi tebrik ediyorum ve buraya not düşüyorum.

Ürün adını Google'da aratıp, karşısına çıkan ilk Teknosa ve Vatan linkine tıklayarak, "Aha, şurada şu fiyat!" diyen ve bunu bir şey başarmış gibi yazan bilmem kaçıncı kişisiniz Stokta olmayan ürünlerin fiyatlarını bulup yazan böyle nice insanla karşılaştım. Teknosa ve Vatan gibi mağazalar biten ürünün fiyatını güncellemezler.

Adama RAM satıyorum. Abi Vatan'da da aynı fiyat diyor. Git oradan al diyorum o zaman, abi stokta yokmuş diyor. Aynı cümleyi size de kuracağım, 5097TL'ye bulmuşsanız gidin Teknosa'dan alın!

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Sizi tebrik ediyorum ve buraya not düşüyorum.

Ürün adını Google'da aratıp, karşısına çıkan ilk Teknosa ve Vatan linkine tıklayarak, "Aha, şurada şu fiyat!" diyen ve bunu bir şey başarmış gibi yazan bilmem kaçıncı kişisiniz Stokta olmayan ürünlerin fiyatlarını bulup yazan böyle nice insanla karşılaştım. Teknosa ve Vatan gibi mağazalar biten ürünün fiyatını güncellemezler.

Adama RAM satıyorum. Abi Vatan'da da aynı fiyat diyor. Git oradan al diyorum o zaman, abi stokta yokmuş diyor. Aynı cümleyi size de kuracağım, 5097TL'ye bulmuşsanız gidin Teknosa'dan alın!

Alıntıları Göster
    kesinlikle çok haklısınız benimde çok başıma geliyor böyle şeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.