Şimdi Ara

***SIFIR KAPALI KUTU*** PS4 PRO+FIFA 20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ***SIFIR KAPALI KUTU*** PS4 PRO+FIFA 20
    SIFIR KAPALI KUTU
    2 YIL AMAZON ALMANYA GARANTILI
    FIFA 20 ULTIMATE EDITION CD
    AYRICA 15GUNLUK ONLINE BONUS KODU
    EKSTRA OYUNCU CIKARAN BONUS KODU MEVCUT
    GUVENLIK BANDINI ILK SIZ ACACAKSINIZ
    ISTANBUL ICI ELDEN TESLIM ALABILIRSINIZ ***SIFIR KAPALI KUTU*** PS4 PRO+FIFA 20 ***SIFIR KAPALI KUTU*** PS4 PRO+FIFA 20 ***SIFIR KAPALI KUTU*** PS4 PRO+FIFA 20 ***SIFIR KAPALI KUTU*** PS4 PRO+FIFA 20 ***SIFIR KAPALI KUTU*** PS4 PRO+FIFA 20
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 26 Ekim 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

Bu mesaj silindi.
    Hocam. Satıcı istediği fiyattan satabilir. Nasılsa mal onun, ürün onun. Mesele alacak kişinin çıkması. Alıcı ise bütçesine uyan ürünlere bakar. Bence ilanı baltalamanızın bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrouB1ance

Hocam. Satıcı istediği fiyattan satabilir. Nasılsa mal onun, ürün onun. Mesele alacak kişinin çıkması. Alıcı ise bütçesine uyan ürünlere bakar. Bence ilanı baltalamanızın bir anlamı yok.

Alıntıları Göster
    Böyle bi devirde daha uyguna almak varken 400 tl fazladan kimse vermesin diye hiç bir şeyden haberi olmayanlar için yazdım bu mesajı. Baltalamak değil bilinçlendirmek için. Siz baltaladığımı düşünmeye devam edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

Böyle bi devirde daha uyguna almak varken 400 tl fazladan kimse vermesin diye hiç bir şeyden haberi olmayanlar için yazdım bu mesajı. Baltalamak değil bilinçlendirmek için. Siz baltaladığımı düşünmeye devam edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bu forumda olupta hiçbir şeyden haberi olmayan yoktur diye zannediyorum. Şunu da belirteyim ki ben olsam amazondan çekerim cihazı. Fakat bu kullanıcı para kazanma amacı güttüğü için bir şey demeye hakkımız yok diye düşünüyorum. Size iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.