Şimdi Ara

SIFIR kayak, dağcılık CEKETLER: MAMMUT, MOUNTAIN HARDWARE, MARMOT, BLACK DIAMOND, Camp, La SPORTIVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SIFIR kayak, dağcılık CEKETLER: MAMMUT, MOUNTAIN HARDWARE, MARMOT, BLACK DIAMOND, Camp, La SPORTIVA
    yurtdışında aldığım, kimisi fazladan kimisi de aldıktan sonra kullanma ihtiyacı olmadığım, kimisi de daha iyi bir modele geçtiğimden dolayı satılık DAĞCILIK, TREKKING ekipman ve kıyafetleri var

3 kez kullanılmış tam otomatik CAMP alümünyum çelik krampon. farklı botlarıma uyması için üzerindeki perlon uzatılmıştır. güvenlik ile ilgili bir sıkıntı oluşturmamaktadır. Türkiye fiyatı 508 TL, ben 295 TL'ye satıyorum. Garantisi devam etmektedir. Türkiye'den sıfır alınmıştır.
     SIFIR kayak, dağcılık CEKETLER: MAMMUT, MOUNTAIN HARDWARE, MARMOT, BLACK DIAMOND, Camp, La SPORTIVA

-------------------------------------------

AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERİN TAMAMI Orjinal ve ABD'den gelmiştir. M beden ceketler: göğüs çevresi 38-40 inch (96,5 cm - 101 cm) , S bedenler ise 36-38 inch (92cm -96,5 cm)'dir.

Sıfır Mammut Broad Peak 750+ Kaz tüyü mont M beden : türkiye'de 575 TL stokta gördüm. yurtdışı indirimli fiyatı (kargo hariç) 138 USD. ben 395 TL'ye satıyorum

Sıfır Mountain Hardwear Softshell mountain TEch II M beden ceket. yurtdışı indirimli fiyatı (kargo hariç) 99 USD. ben 245TL'ye satıyorum

* Marmot Zeus kaz tüyü S Beden Siyah, M Beden (renk: Cinder) gri 295TL (yurtdışı fiyatı indirimli 99 USD, Türkiye'de 451 TL)

Ürün Özellikleri
    Ultra hafif tüy geçirmez kumaş.
    700 Fill Power Kaz Tüyü ve Down Defender
    Fermuarlı yan cepler.
    Cep içine sokarak küçültebilirsiniz.
    Fermuar arkasında bulunan rüzgar patı.
    Elastik bel büzgüsü
    Angel-Wing Movement™: Ellerin yukarı kaldırılması esnasında hareketi engellemeyen tasarım.

SİYAH

GRİ:

* Marmot Artemis Dış Katman (softshell - hardsell) siyah M Beden 395 TL (yurtdışı fiyatı en ucuz 164 USD)

NanoPro MemBrain 10K waterproof/47K breathable laminate
    Stretch nylon ripstop shell
    Fully taped seams
    Underarm zips
    Pack-compatible pockets
    Water-resistant zippers
    Angel-Wing movement
    Helmet-compatible hood

incelemesi:http://backcountryskiingcanada.com/index.php?p=page&page_id=Marmot-Artemis-Jacket-Review

* Black Diamond Dawn Patrol LT Softshell M Beden siyah (Schoeller kumaş) 350 TL (yurtdışı fiyatı indirimli 148 USD )

incelemelerde 5 yıldız almış:http://www.outdoorgearlab.com/Softshell-Jacket-Reviews/Black-Diamond-Dawn-Patrol-LT-Shell

Adjustable, helmet-compatible hood
    Zippered chest pocket
    Zippered hand pockets
    Two internal drop pockets
    Internal stretch media pocket with cord port
    Custom-molded VELCRO® cuff tabs
    Drawcord hem

* Black Diamond Coeffienct Hoody Yeşil S Beden. orta katman. 250 TL. (yurtdışında 126 USD.)

A versatile alpine midlayer, the CoEfficient Hoody features a full-length front zipper and under-the-helmet hood to allow a wide range of temperature adjustment without the need to add or remove layers. Polartec® Power Dry® High Efficiency fleece features a gridded interior to increase both moisture-wicking performance and breathability. While the trim cut helps the CoEfficient Hoody fit comfortably under your shell, it also works well as a stand-alone piece for long rock climbs and warmer days in the alpine.

Under-the-helmet hood
    Brushed microsuede collar lining
    Zippered chest pocket
    Stretch cuffs
    Materials : Polartec® Power Dry® High Efficiency fleece (205 g/m2, 88% polyester, 12% elastane)

incelemesi:
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiskqqr7e_NAhVF7BQKHYcPAUUQFghAMAg&url=https%3A%2F%2Fthebigoutside.com%2Fgear-review-black-diamond-coefficient-jacket%2F&usg=AFQjCNFWZFHlOl96cvF4lcJx6769J22pqA&sig2=dxRihYUn3k2qt02qaZzYxA

SATILDI SIFIR mammut Foraker Hybrid ceket. M beden yurtdışı indirimli fiyatı (kargo hariç) 87 USD. ben 225TL'ye satıyorum

SATILDI SIFIR la sportiva solution 39.5 numara kaya tırmanış ayakkabısı . Türkiye'de 425 TL , 375 TL'ye satıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 22 Temmuz 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.