Şimdi Ara

Sıfır km 1.6 powershift fiesta bu fiyata alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pöh62

Yani sonuç olarak 73e fiesta alınır mı hocam çok zarar ettirmez umarım korkum bundan,

Şehir içi 8-5-9 litreleri gözden çıkarırsanız alınır son söz olarak
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam yeni ibiza bakıcam çokk teşekkürler yardım ve bilgilendirmeleriniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haklısınız hocam yeni ibiza bakıcam çokk teşekkürler yardım ve bilgilendirmeleriniz için

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Şimdiden hayırlısı olsun aracınız.
  • O paraya focus alınır yahu.
    Ayrıca B sınıfı araba bu. Şehir içinde kullanılacak vuruğu kırığı çok olur.
    Ben o paraları vermezdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınmaz aslında ama piyasaya bakarsak yorum yapamayız, ne alacağız dediğinde diyecek bir şeyimiz pek yok çünkü.

• Bu ay icinde iki arkadasima corsa aldik. Birisi enjoy paket benzin otomatik 62500 lira, digeri aynısı + görüş paketi 62700. Kredi faizi ekleseniz dahi daha uyguna gelir. Aracin kasasi guncel, sanziman tam otomatik, ic hacim ve donanım sinifina gore iyi.

• Aslında garantili lpg takılıyorsa alınabilir . Piyasa feci şekilde uçmuş . Otomatik ucuz dizel bi araba alim diyorsan ; dacia sandero dizel otomatikler var 65 bin civarı , ara ara faizsiz kampanya oluyor bi bak istersen . Aracın dış tasarımı bence fiesta dan daha güzel ne de olsa yersen yuksek jip gibi :). Makyajla beraber baya güzel oldu sandero ; deri direksiyon, 4 cam otomatik , elektirkli ayna, direksiyon ayarı vs. Ha bana sorarsan dacia 65 etmez ama bu piyasada dizel otomatik 65 bine araba var mı? Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93D60FA95 -- 31 Ağustos 2017; 1:56:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Merkez bankası yıl sonu dolar tahmini 3.72 olarak güncellendi en son.

Yanıltıcı bilgi vermeyelim, bence acele etmeyin önümüzde iki seçim bu süreçte kesinlikle birşeyler olacaktır. Aceleniz yoksa 2018 başlarını bekleyin . Bakan ağzında birşeyler geveledi, sonuçlarını görürüz.

Fiyatlar zaten uçmuş , giren girmiş .100liraya polo var piyasada muhakkak bir düzenleme yapmak zorundalar ki en büyük vergi kalemini kimse kaybetmek istemez. Sadece biraz burunlarinin sürülmesi lazım. 27 Ağustos kredi kartlarını internet alışverişine kapatacaklarını ne oldu 31 Aralık ertelediler.

• Pirlibey09 P kullanıcısına yanıt
    Ben 2 hafta önce Hürriyet'in haberinde okumuştum kanıtıyla yazacaktım da bulamadım. 3.88 falan yazmış bazı sitelerde güvenilir gelmedi. Değişiyor hocam piyasalar.

• Peki hocam 1.4 otm corsa mı yoksa 1.0 tsi dsg yeni ibiza mı arada 7-8 bin var

• Babama sıfır 54 bine otomatik micra street modelini aldık. Piyasadaki en uygun otomatik ve 20 bine sıfır faiz kampanyası var

• pöh62 kullanıcısına yanıt
    1-Eski kasa

2-Sınıfının en dandik ve eski arabası

3-Ve çok pahalı

Şimdi gidiyorsun bir hyundai bayisine alıyorsun turuncu cam tavanlı elit donanım i20 keyfine bakıyorsun

• Sıfır faiz meselesi iyi de hocam araba aldığınız gibi "eski" damgası yemiş olacak, kaldı ki motor atmosferik bir motor. İbiza için araç oluşturucuya girin bir güzel opsiyonlar var 1.0 tsi kullanıcıları az yakıyor diyor, kasa zaten yeni çıktı, hepsinden öte yanlış bilmiyorsam o fiestada 2 hava yastığı var, yeni ibizada bir dolu hava yastığı var. Olmaz diye bir şey yok, yola çıkıyorsanız hep risk var, bir yanda can güvenliğiniz öte yanda sıfır faiz. Seat'larda parçaları falan sökmek kolay bir de yalıtım yaparsınız bagaja kapılara c segmentinin bile üzerinde bir yalıtımla gezersiniz, bu devirden sonra atmosferik motorla uğraşılmaz.

• Adieu kullanıcısına yanıt
    Güvenlik konusunda haklısınız hocam olmaz diye bişey yok 20 gün önce otomatik getzi pert ettim allahtan tektim ve tek olan hava yastığıda patladı kurtardı beni

Sıfır km 1.6 powershift fiesta bu fiyata alınır mı?

Getz gibi araçtan böyle de bir kazadan ucuz kurtulmuşsunuz hocam, geçmiş olsun. Önerebileceğim güzel bir ibiza 1.0 tsi app connect gibi opsiyonlar da alırsanız navigasyon vs de sahibi olmuş olursunuz yeni kasa gelene kadar zaten 7-8 yıl olacak kaldı ki yeni kasasında da çok büyük değişiklik olmuyor, haliyle satarken de avantajlı olacaksınız. Bu arada yeni ibiza'da bagaj 360 lt gibi bir şey olması lazım b segmenti için fazlasıyla da yeterli.

Yakıt meselesinde kullanıcı yorumları önemli onun için de şuraya bakabilirsiniz:

https://eksisozluk.com/eksi-sozluk-yakit-tuketimi-veritabani--3649746?a=find&keywords=1.0+tsi

Benzinli de çok sorun çıkarmasa da dsg, powershift tarzi sanzimanlara cekinceyle yaklaşıyorum. Corsa otomatik araci otobanda test etme sansim oldu (kendi aracim benzinli manuel corsa), vites gecisleri guzel, performans iyi ve test araci yakıt tüketimi yanlis hatırlamıyorsam 7 litre civarindaydi. Test guzergahi yogun bir cadde+ cevreyolu. Vw grubunu test etmedim, performans bir tik yukaridadir turbo sebebiyle. Ic hacim olarak eski ibiza ve polo belirgin bicimde corsadan dar.

• Adieu kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam sağolun bakıyorum bende bakalım fiestadan vazgeçtik eski ibiza da uygundur diyorsunuz yani öyle mi?

• quote:

Şıh hazretleri mübarek hocam 70 bine ne var dizel otomatik aynı zamanda faizsiz kredi veren hadi diyelim onu kimse vermez kredi çekwyim maaliyeti bana 75 olsun ne alabilirim temiz dizel otomatik

Dizel otomatik o paraya ben de bulamamıştım zamanında ikinci eller hariç. Sene sonunu bekleyin, eski kasa araçlar indirime girer. Benzinli bakıyorsunuz halı hazırda, Suzuki Vitara bakabilirsiniz, otomatikleri 70-80 civarında idi veya Elantra benzinli otomatik veya Cerato bakabilirsiniz.

• O fiyat segmentinde SIFIR olacaksa alınacak en mantıklı araç 40 bin sıfır faiz oranı zaten çok iyi gidip 40 bin çeksen bankadan 50 bin ödersin en az ödeme planına göre

Bende 1.5 tdci fiesta var titanium x beyaz renk 64.500 e almıştım Aralık'ta 78 bin oldu 6 ayda

Titanium x i20 nin cam tavanı hariç içinden geçer devrelerimden i20 alan var kendimde kullandım fiesta kalitesinde değil bu kesin Polo kullandım 9 ay iyiki fiesta almışım diyorum İbiza kasa değiştirecek görmek lazım ama ford kadar kaliteli olurum tartışılır .

Bankayla uğraşmam faiz veremem diyorsan illaki sıfır olsun kafam 4 sene rahat olsun (4 sene garantili ) diyorsan fiesta en doğru tercih bence . Kredi çekerim diyorsan o paraya focus bak derim

• Peugeot 208 1.2 t öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.