Şimdi Ara

Sıfır km mi 2. el mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bence sıfır km daha mantıklı, kafanız rahat olur. Astra j sedan 1.6 edition plus modelini de ekleyebilirsiniz listenize, 57.600 liste fiyatı var pazarlıkla inerler.

Astranın benzinlileri gevur gibi yakıyor. İki arkadaşımda vardı. İkisi de sattı kısa süre kullandıktan sonra :) Benzinde tsi motorlar en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el araç alarak 2 defa dolandırıldıktan sonra 3. Aracımı benzinli sıfır aldım. Dizele göre yakıt tüketimim tabiki arttı ama en azından kafam rahat aracın geçmişini biliyorum.

• 136 cdti astra alırdım.Sırf 0 km diye bomboş daha fazla yakan ama daha az giden araba almam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az km'li 1.6 Corolla alırdım ben.

• önce astra sonra focus bakardım, olmazsa i20 alırdım
  • 0 corolla + lpg tabi garanti dışı kalmıyorsa...
    yoksa 2.el dizel bu devirde benzinli arabaya binilmez bütün para vergiye gidiyor!
  • yorum yapan herkese teşekkür ederim,

sağlam 2.el bulabilirsem astra veya focus almayı düşünüyorum, aynı fiyata yüksek donanım ve dizel daha mantıklı gibi,
    bulamazsam sıfır jetta olacak galiba...
  • Corolla 1.6 touch için 62 bin tl fiyat almıştık.
    Sıfır alma taraftarıyım ama az km focus style donanım bulunur isr alına bilir.trendx yerine style alınmasınması taraftarıyım trendx 95 hp style 115hp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksemus -- 23 Mayıs 2016; 21:01:27 >
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    Hocam sormuştum garanti dışı kaldığını soylediler.
    Bizde almaktan vaz geçmiştik.

• 2.el Kia Hyundai Citroen gibi uygun araćlar.

• Sıfır ve jetta. Corolla hem konfor olarak hem de motor olarak üzer. Son üç aracım sıfır. Sıfırın rahatlığı bambaşka. Jetta satarken de adamı sıfır aldığına pişman etmez.

• Sıfır Jetta derim. 2. el arabayı nasıl kullandığını bildiğiniz bir tandığınızın aracı dışında olursa pek tavsiye etmem. Sizden önceki sahibinin nasıl kullandığını bilemezsiniz.
  • Bunların alayı piyasa modeli, ikinci elde bunları temiz bulamazsınız. Sıfır bakın.
  • Az kmli astra veya focus . Ben ikisi arasından astra sport tercih ettim . 136 hp motor çok keyif veriyor

• Merhaba, Peugeot 2008 almayı düşünüyorum. Sizce allure 2016 model 1.6 dizeli 72 bine mi almak mantıklı, yoksa 2013 model 31000 km'de allure+navigasyon-otomatik park 1.6 dizel aracı 62,000 liraya mı? Araçların ikisi de manuel bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 773 -- 28 Mayıs 2016; 23:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

İkinci el araç alarak 2 defa dolandırıldıktan sonra 3. Aracımı benzinli sıfır aldım. Dizele göre yakıt tüketimim tabiki arttı ama en azından kafam rahat aracın geçmişini biliyorum.

4-5 sefer 2. El aldım. Her seferinde sorun yaşadım. Son üç aracım sıfır. Sıfır gibisi yok. Bir de garanti uzattın mı. Benzin koy git.

• quote:

Orijinalden alıntı: 773

Merhaba, Peugeot 2008 almayı düşünüyorum. Sizce allure 2016 model 1.6 dizeli 72 bine mi almak mantıklı, yoksa 2013 model 31000 km'de allure+navigasyon-otomatik park 1.6 dizel aracı 62,000 liraya mı? Araçların ikisi de manuel bu arada.

2016. Ne kadar yeni o kadar az sorun. Sonuçta büyük oranda mekanik aletler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zyn1982

Sıfır km mi 2. el mi

merhabalar, yıllık 10-15bin km arası genelde şehir içinde kullanacağım bir aile aracı arıyorum, 60bin tl bütçem var.

dizel full donanımlı 2.el mi yoksa
    benzin li düşük donanımlı sıfır km mi?

sıfır km mi 2.el mi karar veremedim, 2. elede pek güvenemiyorum, ortalık kalpazan dolu.
    sizce 5 araçtan hangisi olmalı ?

Dizel
    2.el orjinal, 20bin km, 62bin tl civarında

2015 Astra 1.6 CDTI Business (136hp)
    2015 Focus 1.6 TDCi Trend X
    2015 Corolla 1.4 D-4D Life

Benzin
    sıfır km

2016 Jetta 1.2 TSI 60 bin tl
    2016 Corolla 1.33 Life 53.5 bin tl

Jettayı al yanına da 2250 euro ver prins sıvı sistem lpg tak ömürlük ömürlük.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.