Şimdi Ara

Sıfır Kutusuz bilkom garantili iPod Touch 5 480 TL diyorlar neyin nesi bu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta yazdığım gibi böyle bir olay var üstelik ben daha döyle ambalajlanmış bir iPod görmedim daha???
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-bu-fiyata-ipod-5-nesil-imkansiz-131496030/detay
    Ne diyorsunuz alınır mı bu ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: applem26

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

Merhaba,
    Başlıkta yazdığım gibi böyle bir olay var üstelik ben daha döyle ambalajlanmış bir iPod görmedim daha???
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-bu-fiyata-ipod-5-nesil-imkansiz-131496030/detay

İpodlarin çakması yapılmaz diye biliyorum bence yurtdışından getirilmiş gümrükte dikkat çekmesin diye de kutuları atılmış eğer orada calistirabilirseniz ve iOS kurulum ekranı gelirse bence rahatlıkla alabilirsiniz ben de yerel bi pcciden iPod nano 7.gen almayı düşünüyorum bence ipodlarin yurtdışından getirilmesi önemli degil burada cok pahalılar ve kapanma gibi bir ihtimalleri yok sadece garanti 1 yıl da yeter zaten apple ürünleri kolay kolay bozulmaz

Yok zaten bozulma konusanda bir derdim yok sadece adam bilkom garantili diyor acaba gerçekten bilkommu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İpodlarin çakması yapılmaz diye biliyorum bence yurtdışından getirilmiş gümrükte dikkat çekmesin diye de kutuları atılmış eğer orada calistirabilirseniz ve iOS kurulum ekranı gelirse bence rahatlıkla alabilirsiniz ben de yerel bi pcciden iPod nano 7.gen almayı düşünüyorum bence ipodlarin yurtdışından getirilmesi önemli degil burada cok pahalılar ve kapanma gibi bir ihtimalleri yok sadece garanti 1 yıl da yeter zaten apple ürünleri kolay kolay bozulmaz

Yok zaten bozulma konusanda bir derdim yok sadece adam bilkom garantili diyor acaba gerçekten bilkommu

Bilkomdan aldıysa neden daha ucuza satsın ki siz kutusu nerede diye bir sorun isterseniz ve almak isterseniz adamla yüzyuze görüşüp almanız en iyisi Applein sitesinden imeiyi de kontrol edersiniz hem adamın yanında

Telefon değilki imei olsun :) adam zaten yazmış direk bilkom dan aldım diyor ama bilkom satar mı bilmiyorum. Acaba sonradan yenilenen ürün mü alıp satıyor???

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Bilkomdan aldıysa neden daha ucuza satsın ki siz kutusu nerede diye bir sorun isterseniz ve almak isterseniz adamla yüzyuze görüşüp almanız en iyisi Applein sitesinden imeiyi de kontrol edersiniz hem adamın yanında

Telefon değilki imei olsun :) adam zaten yazmış direk bilkom dan aldım diyor ama bilkom satar mı bilmiyorum. Acaba sonradan yenilenen ürün mü alıp satıyor???

Pardon imei yazmıştım seri No diyecektim :D belki yenilenmiş ürünüdür ana bilkomun o sekilde satacagini hiç sanmıyorum en iyisi iyice öğrenin görüşüp ve resimdeki yanlış gormediysem kırmızı renkli olanı kırmızı product red ürünüdür sadece resmi apple store veya apple Store'un internet magazisinda satılır yani turkiyeye resmi yoldan gelemez kesinlikle yurtdışı ürünü o kırmızı olan

Yanlış görmüşsünüz pembe renk o yani türkiyede satılıyor :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Çift simkart özelliği, radyosu, eBook okuyucusu, dokunmatik ekran kalemi yokmuş :////
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa12

Çift simkart özelliği, radyosu, eBook okuyucusu, dokunmatik ekran kalemi yokmuş :////

1)Kardeşim zaten bu telefon değilki çift sim olsun
    2) iPodTouch un hiçbirinde radyo yoktur
    3) kalem ne âlâka

• Kardeş sen espriyi anlamadın :D hani çakma mallarda abartılı özellikler olur ya (her zaman çift sim , dokunmatik kalemi gibi...) bu konuda da ipod un görünüşü biraz çakma gibi geldiğinden bana mizahi açıdan baktım :D yoksa biz de biliriz ipod la büyüdük :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aa12

Kardeş sen espriyi anlamadın :D hani çakma mallarda abartılı özellikler olur ya (her zaman çift sim , dokunmatik kalemi gibi...) bu konuda da ipod un görünüşü biraz çakma gibi geldiğinden bana mizahi açıdan baktım :D yoksa biz de biliriz ipod la büyüdük :D

Haaaa ne bilim kardeşim :D

• Saygılar , iyi geceler kardeş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.