Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SİLİNEBİLİR.
-
Bu soundbar a kablolu aktif subwoofer bağlanabilir mi ? Yani üzerinde ekstra sub çıkışı var mı ?
Bir de surround lar şarjlı mı ? şarjlı ise bilginiz var mı ne kadar süre şarjı gidiyor ?
Hayırlı satışlar ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 8 Nisan 2022; 9:19:28 > -
Merhaba. Surround hoparlörler şarjlı değil. Elektriğe bağlı çalışıyor. Ancak başka bir bağlantı kablosu yok. Kablosuz olarak ana soundbar ünitesine bağlı.
Özelliklerine göre ekstra sub çıkışı mevcut değil hocam.
Ancak; Avsforum ana konuda bir kullanıcı harici olarak başka aktif subwoofer (B&W ASW600) taktığını herhangi bir aktif subwoofer bağlanabileceğinden
("Any active subwoofer you have will work, any." bahsetmiş.
Yöntemi için de kolay demiş. ("Don´t need to keep the LG subwoofer, you can get rid of it, just need the internal wireless module for the new subwoofer.
Don´t need any special skills, solder or anything like that, is super easy.")
Demek ki bir yöntemi var. Konunun devamında belki açıklanmıştır ama daha detaylı bakmadım açıkçası.
avforumsLG SN11RG Owners Threadhttps://www.avforums.com/threads/lg-sn11rg-owners-thread.2293389/page-105#post-28544694Sonuç olarak ben harici aktif subwoofer takılabilir taahhüdü ile satmıyorum hocam. Ürünün orijinalinde böyle bir destek yok. İlgilenen kişiler elbete kendisi bakıp böyle bir imkan var ise değerlendirebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Nisan 2022; 15:49:9 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X