Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SİLİNEBİLİR.

SİLİNEBİLİR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 3 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar,

Bu soundbar a kablolu aktif subwoofer bağlanabilir mi ? Yani üzerinde ekstra sub çıkışı var mı ?

Bir de surround lar şarjlı mı ? şarjlı ise bilginiz var mı ne kadar süre şarjı gidiyor ?

Hayırlı satışlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 8 Nisan 2022; 9:19:28 >
  • technician77 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Surround hoparlörler şarjlı değil. Elektriğe bağlı çalışıyor. Ancak başka bir bağlantı kablosu yok. Kablosuz olarak ana soundbar ünitesine bağlı.

Özelliklerine göre ekstra sub çıkışı mevcut değil hocam.

Ancak; Avsforum ana konuda bir kullanıcı harici olarak başka aktif subwoofer (B&W ASW600) taktığını herhangi bir aktif subwoofer bağlanabileceğinden

("Any active subwoofer you have will work, any." bahsetmiş.

Yöntemi için de kolay demiş. ("Don´t need to keep the LG subwoofer, you can get rid of it, just need the internal wireless module for the new subwoofer.

Don´t need any special skills, solder or anything like that, is super easy.")

Demek ki bir yöntemi var. Konunun devamında belki açıklanmıştır ama daha detaylı bakmadım açıkçası.

Sonuç olarak ben harici aktif subwoofer takılabilir taahhüdü ile satmıyorum hocam. Ürünün orijinalinde böyle bir destek yok. İlgilenen kişiler elbete kendisi bakıp böyle bir imkan var ise değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Nisan 2022; 15:49:9 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.