Şimdi Ara

[SATILDI] SIFIR LG UltraGear 27inç 27GL63T-B 144Hz 1Ms IPS Oyuncu Monitörü-4999 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SIFIR LG UltraGear 27inç 27GL63T-B 144Hz 1Ms IPS Oyuncu Monitörü-4999 Lira

-Monitör 0 kutusunda hiçbir şekilde acılmadı.

-11.07.2023 amazon tr den alınmıstır.

-Monitör IPS panele sahiptir. VA veya TN pnalle kıyaslamayın lütfen. 

-IPS panelli bu özelliklerde 0 monitör icin oldukca uygun yazıyorum fiyatı.

Fiyat : 4999 Lira (Pazarlık mesajlarına ve pazarlık için yapılan aramalara olumlu dönüş alamazsınız. Kesinlikle son fiyat. Pazarlık isteyen olursa fiyat 6000 den 5000 e inerim pazarlıkla.)

-Piyasadan ortalama 2000 lira daha uygun zaten fiyat.

-Referanslarim fazlasiyla mevcut.

-Elden almak isteyen Kutahya merkezden elden alabilir. Önceligim elden alınmasıdır.

-Odeme sonrası kargo yapılır.

-Referanslı üyeler haricinde sitelerden ilan acmıyorum. Referansı yeterince olan üyelere yardımcı olurum o konuda.

[SATILDI] SIFIR LG UltraGear 27inç 27GL63T-B 144Hz 1Ms IPS Oyuncu Monitörü-4999 Lira

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ölü piksel ışık sızması ghosting çıkınca şansımıza mı küsmemiz gerekiyor hocam :) amazon ile uğraşması zor biliyorsunuzdur sıkıntılı çıksa dahi ürün kendilerine gönderdiğiniz kargonun ücretini dahi siz ödüyorsunuz maalesef :(

• Ne diyebilirim ki hocam. 0 nasıl alıyorsanız o. Nerden alırsanız alın aynı durumlarla karsılasılabilir tabi. Ben de istiyorum öncesinde kutuyu acayım test edetim ama kutuyu acıp test edip ilana koymam. o durumda da fiyat düsürmek adına bir cok kişi kutu acılmıs 2.el oldu teranesiyle yaklasacak maalesef.

• Ürün sıfır kutulu, bence fiyatı da piyasaya göre gayet uygun. Artık bu ürünü alacak kişinin çokta pazarlık yapmaması lazım.

Hemen hemen aynı modelin Lg 27 inç 2k ips olanı var çokta memnunum. Muhtemelen kolayca satılır elinizdeki ürün.

İhtıyacım olsa ben alırdım bu fiyata sıfır ürün olduğundan.

Hayırlı satışlar...

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Cok tesekkür ederim yorumunuz icin. Ben de Asusun 280hz olanı var bunu da bir hevesle acsam mı demiyor degilim. 4k bir monitörle de takas olabilir belki.

• mathematiche kullanıcısına yanıt

Valla tam bir şey diyemem açma konusuna ama açılınca biliyorsunuz sıfırlık gider bakmak için olsa bile :) Açtınızda sıfırlık gidince asıl o zaman uğraşırsınız alıcılarla pazarlık konusunda.

Açılmış ürün diye...

Şu an elde asus varsa bnce devam edin onunla kutuyu açmadan, fakat tabi son karar sizin çokta bir şey diyemem , bu istenen fiyata bile gitmeyebilir sonra açılırsa :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.