Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] SIFIR LG UltraGear 27inç 27GL63T-B 144Hz 1Ms IPS Oyuncu Monitörü-4999 Lira
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Ölü piksel ışık sızması ghosting çıkınca şansımıza mı küsmemiz gerekiyor hocam :) amazon ile uğraşması zor biliyorsunuzdur sıkıntılı çıksa dahi ürün kendilerine gönderdiğiniz kargonun ücretini dahi siz ödüyorsunuz maalesef :(
-
Ne diyebilirim ki hocam. 0 nasıl alıyorsanız o. Nerden alırsanız alın aynı durumlarla karsılasılabilir tabi. Ben de istiyorum öncesinde kutuyu acayım test edetim ama kutuyu acıp test edip ilana koymam. o durumda da fiyat düsürmek adına bir cok kişi kutu acılmıs 2.el oldu teranesiyle yaklasacak maalesef.
Hemen hemen aynı modelin Lg 27 inç 2k ips olanı var çokta memnunum. Muhtemelen kolayca satılır elinizdeki ürün.
İhtıyacım olsa ben alırdım bu fiyata sıfır ürün olduğundan.
Hayırlı satışlar...
-
Cok tesekkür ederim yorumunuz icin. Ben de Asusun 280hz olanı var bunu da bir hevesle acsam mı demiyor degilim. 4k bir monitörle de takas olabilir belki.
Açılmış ürün diye...
Şu an elde asus varsa bnce devam edin onunla kutuyu açmadan, fakat tabi son karar sizin çokta bir şey diyemem , bu istenen fiyata bile gitmeyebilir sonra açılırsa :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X