Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Lian Li Galahad Uni Fan SL Beyaz 240 mm Sıvı Soğutma Satın Al 9 Haziran 2024 13:57 1 1 Sıfır Lian Li Galahad Uni Fan SL Beyaz 240 mm Sıvı Soğutma 1. ÜRÜN BİLGİLERİGüvenlik şeritli, sıfır, kapalı kutu ürün. Faturalı ve Lian Li Türkiye garantili.Takas kabul etmiyorum.2. SATIŞ ŞARTLARIÜrünü İstanbul Anadolu yakası İdealtepe Fenerium önünden elden teslim ediyorum. Ödeme yöntemi olarak sadece banka hesabıma anlık para transferi kabul ediyorum. Nakit para kesinlikle kabul etmiyorum.Ürünü şehir dışından almak isteyenler için önce eft sonra kargo şeklinde gönderim imkanı mevcut. Kargo ücreti alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 15 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 400 Oyunluk Epic Games Hesabı Kingston HyperX Fury Rgb 960 GB (2x480) SSD Msi B550m Mortar Max Wifi Am4 Anakart Razer Leviathan Soundbar