Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR MACBOOK PRO A1278 Şarj Aleti 60W Satın Al 4 Ekim 2018 17:17 1 1 SIFIR MACBOOK PRO A1278 Şarj Aleti 60W 3 Ekim'de (dün) alınmıştır ve hiç kullanılmamistir. Bozulan sarj aletim aynı gün elime geçtiği için bunu satıyorum. Fişte de görüldüğü gibi 180tl'ye dün aldım. Pazarlık payı vardır. Ürün yan sanayidir, fakat cok kaliteli bir yapıya sahip ve manyetik uçludur. Pazarlığa açığım. Karşıyaka ve Alsancak'dan elden verilebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Karşıyaka Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR MACBOOK PRO A1278 Şarj Aleti 60W Satılık Kutusu Açılmamış Asus DSL-N16 Modem SIFIR BOBOVR Z4 + Bluetooth Controller