Şimdi Ara

sifir mazda 2 mi 2. el grande punto mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 side 0 olsa bile mazda 2 zaten puntonun kasasi cok eski degilmi yakinda degisir sizde uzun sure satmiyacaginizi soylediniz bu nedenle 2. elde kaybiniz buyuk olur gibi gelio bana.mazda 2 gayet guzel araba. punto da cok gusel ama eski kasa
  • Kesinlikle MANTIK mazda2 der.
    2si de SIFIR olsaydı bile mazda2yi tercih edecek bir sürü insan olur ki G.Punto 2.el bi de.
    Mazda2 alıp da memnun kalmayan görmedim henüz. Ben tipini pek sevmiyorum o kadar.
  • fiyat+performans+donamım olarak Mazda2 tercihim. Ve tercih sonucu 23.250 ye metalik renk siparişi verdim. Mazda2 yenilenen teknolijisi ve EuroNcap sonuçlarına göre tercih edilebilecek bir araç. Bu fiyatlarda bu özellikte başka bir araç varsa bilelim. Üstelik sınıfının en az düşük yakıt sarfiyatı da Mazda2 de.
  • Mazda tercihi daha iyi olur ancak 1.4 fiat motorundada değişken egzantrik vardır Yalnız mazdada değil.
  • Bence ikisi de değil.
    Temiz bir astra sizi memnun eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer queen

quote:

Orjinalden alıntı: x-rayted

1. benim tepki verdiğim mesajda sanki mazda 20 yıl öncesinin teknolojisi gibi anlatılmış, bayağı fark var denmiş. Oysa fiatın üstünlüğü bile tartşılır. Soruyu soran arkadaşın bahsettiği rakama 1.4 95 starjet veya turbo bulması mümkün değil. 1.4 77 fire bulabilir..1.4 77 nin hem performansı hem ekonomisi mazda 2 den kötüdür (liste verileri ortalama 5.9a karşılık 5.4). 1.4 95in ekonomisi azcık kötüdür performansı azcık iyidir..ama zaten hacmi de azıcık büyüktür..

mazda2nin fiyatına makyajsız kasa en alt donanım 1.4 77 fire bile alamazsınız...

mazda 2 nin başlangıç fiyatı internet sitesinde 24.100 lira olarak görünüyor.fiyatı gerçekten iyiymiş..

Ve şu an Mazda da akıl almaz indirimler var.

• quote:

Orjinalden alıntı: usipka

arkadaslar 22000 civari bi butcem var cok sik arac degistiren biri degilim aldigim zaman 4-5 sene kullanirim eski kasa yarisim var ve degistirmek istiyorum mazda 2 nin son fiyat dusmesinden sonra 22000 civarina baz modeli aliniyo ama bi yandan da grande punto nun ikinci el 15-20 bin civarindaki ikinci elleri var yorumlarinizla yardim ederseni sevinirim...

Kardeş her zaman sıfır araba iyidir eğer maddi olarak direk 5 milyar kaybetmeyi göze alıyorsan sıfır al çünkü sıfır araçta kayıp çok.Ama ilk sahibi sen olacaksın onun verdiği duyguda bambaşkadır.
  • arkadaslar herkese gercekten cok tesekkurler herkes dedigi gibi bende kararimi mazda 2 de verdim ancak tabii bu kararsizlikla bi tane beyaz vardi ve ben kaporoyu gec goturdugumden arac satilmisti sandikli nick name li arkadas oncelikle hayirlli olsun nerden aldiini merak ettim sadece cunku bana da balikesir deki bayii opak rengini 23 e birakti sen metaligini 23 250 ye aldiini yazmissin bi soyleyyebilirsen sevinirim herkese tekrar cok tesekkurler
  • dogru karari vermissin, balıkesir uzak yer degil sitanbuldan getirtirsin.
    Grande punto 2elide sanıldıgı kadar iyi degil.Tofasın tutmamıs arabalrından.
    ikisi arasından punto alınmaz...
  • Guzel tercıh yapmıssınız hayırlı ugurlu ve kazasız kullanımlar dılerım. Benzınlı ve az yakan bır arac arıyosanız ustelık motoru atak olacak ve donanımda olacak dıyorsanız, birde bunlara sorunsuzluk odulu almıs bır marka vasıtasıyla kavusmak arzusundaysanız Mazda2 bu iş için yaratılmış demek abartmak olmaz. Bu arac daha nice ınsanları sasırtacak! Yeterkı on yargıları kıralım, bir gidip bayiide test edelim.

Ayrıca sızı lastıklerını yan yanakları konusunda uyarayım ne olur ne olmaz cukurlara dıkkatlı gırmekte fayda var zıra yan yanaklar 45 yanı bıraz ınce

Not: Aracım Mazda2 degıldır, aracı sadece bır bayan tanıdıgım ıcın bır kac kez test ettım.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relicks -- 13 Ocak 2009; 0:52:43 >
  • Bence de tercihiniz doğru yönde olmuş!! Japon sorunsuzluğu;performansına göre müthiş ekonomik sayılabilecek bir motor; yepyeni bir yüz, avrupalı rakiplerin standartlarda direkt olarak sunmadığı özellikler! Bence B sınıfı için şu sıralarda ki fırsat araçlarından biri kesinlikle!! Kararınızdan mutlu olacağınıza eminim! Hayırlısı olsun inşaallah!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.