Şimdi Ara

SIFIR MONDEO ALDIM bekleyemedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni kasayi bekleyenlerdenim genk fabrikadi olaylarindan dolayi kuga'yla gelecek arac bir yil ertelendi h.olsun mondeo'nuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Araç alım sebebimiz şirkete almam sebebi ile biraz vergi açığımız vardı birazını kullancaz böylece aracımı sıfırlıyalım dedik

fiyatlarda iyi geldi

EXEO aya gelince exeo parasını kat be kat hakeden bir araç

Mondeo Titanium da aynalar katlanmıyor

ama exeo da katlanıyo vs .vs

exeo ile hiç bir sıkıntımız yok gönül rahatlığı ile öneriyorum.

yoltutuş donanım, güvenlik vs. yakıt ekonomisi gayet iyi bir araç , şekli şemalide gayat güzel 35-40 aralığında clio parasına D sınıfı araç daha ne olsun

zaten aralık ayında bütün bakımı yaptırdık . lastik vs değiştirdik bine cektik bi 250 bin km kadar

evli olsam satmazdım eşime verirdim. Zaten ikinci bi araç alacam desen o paraya sıfır anca bomboş bir C sını belki alırsın . Kiymeti bilinmeyen bir araç bence

ama birden karar böle oldu. Hayırlısı artık

• Hayırlı olsun çok iyi bir araç almışsınız kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

Dizelini değil ama 1.6 ecoboost lu versiyonunu şehir içi yaklaşık yarım saat kullanmışlığım var, araç inanılmaz derecede rahat ve konforlu geldi içinde kendinizi hem çok rahat hem de çok güvende hissediyorsunuz. Performansına diyecek yok zaten ecoboost sağolsun ve o seriye mi özel yoksa tüm mondeolarda mı öyle bilemiyorum frenleri çok çok iyi geldi bana adeta pençelerini asfalta geçirip duruyor sanki seatınızdan biraz uzun ve geniş olduğu için biraz farklı gelebilir başta buna hazırlıklı olun, diğer aracınız içinde hayırlı satışlar

• Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız, cezasız sürmeyi nasip etsin.
  • Aracın boyunun sıkıntı olacağını sanmıyorum

zaten seat exeo dan 20 cm uzun

bundan önceki aracımda VECTRA C idi oda baya geniş ve uzun bir araç boyut konusunda

sıkıntım yok zaten geniş araç seviyorum .
  • Boya korumayı serviste yaptırmayın,yazık.

• Güzel seçim, hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun yeni kasayı beklemek saçma zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hung up

işallaah kazasız belasız binerim. Adağım vardı sıfır araç alınca kurban kescem diye onuda enyakın sürede ksecem işallah. Hepsini fakire fukaraa dağıtcam .

kurban işini sakın hafife alma arabayı alır almaz kesin lütfen

kaç tanıdığım kurban kesicem diyip kesmediyse hepsi kaza yaptı gerçi hala kesmediler

hayırlısı olsun, kaza bela uzak olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız inşallah.
  • Arkadaşım hayirlı olsun.benimde almayı çok istedigim bir araç ama simdilik öncelik evde.su kiradan biran önce kurtulmam lazım.kazasız belasiz binin insallah. ankarada yasiyorsaniz bir tur gezdirirsiniz artik

• Hayırlı olsun güzel tercih.
  • c sınıfı araç parasına d sınıfı araç doğru tercih kazasız belasız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

o paraya golf vardı yazık olmuş paranıza

hayırlı olsun. mantıklı seçim

Evet şimdi golfcüler toplaşır. bu golf denilen araçta daha hihgline donanimda aynalari elektirikli yapmamişlar ne abartıyorlar şu aracı yaw :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 8 Şubat 2013; 18:39:48 >
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız.
  • hayırlı olsun hocam.
  • Hayırlı olsun aracınız güzel bir tercih. Keşke selective donanım alabilseydiniz 18" jantlar, xenon farlar, deri koltuklar aracı çok daha şık gösteriyor
  • keşke selective alsaydınız. neyse, hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın..Fiyatı da iyi bence..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.