Şimdi Ara

SIFIR !! OPEL ASTRA SEDAN 38.000 TL ENJOY PLUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
13.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 35 e bırakırlarsa düşünmeden alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Geçen temmuzda 37300tlye aldım, 6000 kmde prins lpg+valve care taktırdım, şu anda 33000kmde sorunsuz ve çok güzel bir lpg kiti diyebilirim, zaten bilenler bilir. Şu anda yol bilgisayarındaki benzin ortalamam 8 lt, lpg bunun 1.15-1.17 katı oluyor genelde. Araç konfor olarak pek iyi değil, suspansiyonları sert,yol sesini dişli asfaltta biraz fazla alıyor gibi ama genel olarak şehir içinde bir eksikliği hissedilmez, eşiniz de kullanacaksa genel olarak kullanımı kolay bir araç , görüş açıları iyi, arka diz mesafesi be bagaj hacmi sınıfına göre iyi , aracın uzunluğu D sınıfına yakın. Kliması iyi, motor yeterli. Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Aracı sadece mantıklı olduğunu düşündüğüm ve km yapmak için aldığımdan objektif cevaplar verebilirim, hatta ikinci el almak isterseniz aracı komple verebilirim,sıfır avensis alıp lpg takmayı düşünüyorum

Abi garanti durumu noldu konuştunuz mu bayiyle birde kac liraya mal oldu?

Ben taktırdığımda l.andirenzo ile anlaşması bitmişti o yüzden prins taktırdım, aracı alıp prins taktırdığınızda prins motora garnti veriyor, motor haricinde araç zaten garanti dışı kalma durumu yok, bana söylenen böyle, ama geçen hafta 30000 bakımına götürdüm aracı (aldığım bayiye değil) orada lpg için l.andirenzonunu garanti verdiği söylendi, anlaşma varmış yani... bana 37300 araç+ 2950 (prins lpg+valve care) maloldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bugun opelin kentparkin arkasindaki stocklarinin onunden gecerken astra sedan sayisi beni cok sasirtti. Demekki bitirmeye calisiyorlar arac fazla cunku.

peki captivaların durumu ne hocam. ne zaman görsem orası captivayla astra dolu. ya stoklar fazla eritemiyorlar, yada satışlar iyi sürekli getiriyorlar.
  • LPG takılabiliyor mu. Enjektörler magnezyummuş. O yüzden ilerde sorun çıkartır diyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Bugun opelin kentparkin arkasindaki stocklarinin onunden gecerken astra sedan sayisi beni cok sasirtti. Demekki bitirmeye calisiyorlar arac fazla cunku.

peki captivaların durumu ne hocam. ne zaman görsem orası captivayla astra dolu. ya stoklar fazla eritemiyorlar, yada satışlar iyi sürekli getiriyorlar.

Captivaları görmedim ama makyajlı captiva dolanıyordu shell'in içindeki opelde. Captiva satışları iyi olan bi araç o yüzden stokları fazladır ve eritiyorlardır diye düşünüyorum.
  • Astra HB Essentia 33.000! Asıl bomba bu bence
  • uşak bayii karter bakım, boya bakım, ve paspaslarla kasko hariç trafiğe çıkış masrafları içerisinde su mavisi rengini 38.000 TL ye bıraktı..forumdada birçok kullanıcı hantal kaldığından bahsediyor sedan için..ama yinede kararlıyım yarın bayiideyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: klizman

uşak bayii karter bakım, boya bakım, ve paspaslarla kasko hariç trafiğe çıkış masrafları içerisinde su mavisi rengini 38.000 TL ye bıraktı..forumdada birçok kullanıcı hantal kaldığından bahsediyor sedan için..ama yinede kararlıyım yarın bayiideyim :)

Tavsiyem ay sonu gidin 29-30 u gibi..
  • bu araç tarihinde hiç 50 bine satılmış mı?bırakın 50 yi 45 e bile satılmamış.geçen sene şubat ayında kayınbiladerim 37 ye aldı o zaman da bilmem kaçtan bu fiyata düştük demişlerdi.ben geçen haziranda sorduğumda bilmem kaçtan 38.5 e bırakırız diyorlardı

velhasıl bu araç hiç 50 bin veya benzeri bir rakam olmadı.ama 35 e de ver mez ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

arkadaşlar astra classic hb easytronic en son fiyat alan oldu mu?...eşim için düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Essentia olanı 36 bin, bayi Surtaş - İzmir
  • 1.3 95PS Dizel motoru koyup bu fiyata satsınlar, hemen stokları eritirler. Zaten 1.3 Motorun maliyeti, 1.6 motorla hemen hemen aynıdır.
  • Dizel olsa düşünen yakınlarım var ama bayilerde kalmamış sanırım.

Geçen gün arkadaşım 2006 model enjoy dizele talip olmuş,sahibi ilanda 36 bin yazmış,telefondada en son 35 veren oldu demiş,bırakmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Fiyatı 38.000'den 50.000'e çekiyorlar sonra indirim yaptık diyorlar. Geçiniz.

Sıradaki.

+1907

-2=1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

LPG takılabiliyor mu. Enjektörler magnezyummuş. O yüzden ilerde sorun çıkartır diyenler var.

Bunu bende okumustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

LPG takılabiliyor mu. Enjektörler magnezyummuş. O yüzden ilerde sorun çıkartır diyenler var.

Bunu bende okumustum

enjektörler değil subaplar çelik değil diye biliyorum astra chevrolet gibi araçların. bende yeni aveo aldım. lpg taktıracağım ancak garantiden çıkıyor. sübaplar da 20-30 bin km de erime yapabiliyormuş. çelikleriyle değişmesi gerekiyormuş.
  • Hayatta o kadar etmez o araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Orijinalden alıntı: klizman

uşak bayii karter bakım, boya bakım, ve paspaslarla kasko hariç trafiğe çıkış masrafları içerisinde su mavisi rengini 38.000 TL ye bıraktı..forumdada birçok kullanıcı hantal kaldığından bahsediyor sedan için..ama yinede kararlıyım yarın bayiideyim :)

Tavsiyem ay sonu gidin 29-30 u gibi..

ay sonuna kalırmı bilmem son 5 adet sedan kalmıştı..sıkı pazarlıklardan sonra 37.800 e bağladım..malzeme kalitesi fiyatına göre idare eder..haftaya daha detaylı bilgi veririm..
  • eskimiş bir model olması sorun değilse bu donanım ve fiyatla accent, sembol vs almaktan iyidir.
  • c sınıfı araçlara bakılınca jetta,corolla,focus aralarında yaklaşık 15-20 bin tl fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

eskimiş bir model olması sorun değilse bu donanım ve fiyatla accent, sembol vs almaktan iyidir.

Kesinlikle.Fiyatı şişirmişler 50000 demişler 35000'e düşmüşler falan, bunlar doğru olabilir ama şu anki fiyatı muadillerine göre uygun. Hiçte kötü bir araba değil.

Bu fiyata b segmenti araba vermiyorlar doğru düzgün.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.