Şimdi Ara

sıfır p910i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben sıfır p910 almak istiyorum ama sorduğum bir iki yerde bulmanın zor olduğunu söylediler.acaba sıfırını nereden bulabilirim?Olabileceğini düşündüğünüz veya sipariş üzerine depolardan getirebilecek bir yer biliyor musunuz?yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

• araştırman için saol ama duyduğuma göre sıfırı 3 4 ay önce 700 750 ye alınabiliyormuş.
  • Dükkanda bulursan mutlaka alınır, Teknosanın fiyatının güncel olmadığı belli zaten.
  • inanırmısn nichewo bende sıfır p910i arıyorum fakat bircok yerde sipariş üzerine bile getiremeyeceklerini söylediler.inşaallah buluruz
  • P910 bence p serisinin en iyi telefonu ama kamera yönünden vasat. Ben p990'ı beğenmedim biraz zor ama inşalah bulursunuz...
  • teşekkürler inşallah buluruz.ZQ ne taraflara uğradın?Büyük mağazalara sordun mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.el isterseniz arkadaşımda war satılık , takaslık garantili.

2.el bölümünde ilandan bakın isterseniz
  • evet arkadaşlar tek çare ikinci el galiba. ben yaza satacağım p910 umu. bekleyin isterseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Dükkanda bulursan mutlaka alınır, Teknosanın fiyatının güncel olmadığı belli zaten.

Senin telefonu almaya niyetin yok... Devmişsinki sııfr bulabileceğim depodan getirebileceğim bi yer varmı demekki sen gözünü karartmışsın telefonu alacaksın ama sonra fiyatı pahalı geldi sen kelepire getirmeye çalışıyosun... Zorrr!!
    Devam et devaaamm!!!
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Dükkanda bulursan mutlaka alınır, Teknosanın fiyatının güncel olmadığı belli zaten.

Senin telefonu almaya niyetin yok... Devmişsinki sııfr bulabileceğim depodan getirebileceğim bi yer varmı demekki sen gözünü karartmışsın telefonu alacaksın ama sonra fiyatı pahalı geldi sen kelepire getirmeye çalışıyosun... Zorrr!!
    Devam et devaaamm!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

evet arkadaşlar tek çare ikinci el galiba. ben yaza satacağım p910 umu. bekleyin isterseniz

• kardeş alamazsın ne demek?uygun olursa almak isterim ama 3 senelik telefona da 1 milyar bayılamam.
  • sıfır'ını bilemem de ben 2. elde olsa bi p910i ye razıyım yeterki temiz kullanılmış garantili bir p910i bulabileyim

sırf internet için almak istiyorum p910i yi çünkü casper m500 ün şarzı çok az gittiği için tek çarem p910i almak gönül isterdi ki p990i alayım ama oda pahalı

tek merak ettiğim internet explorer nerden yükleniyor ? arkadaşlar bilen varsa lütfen söylesin tafsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transformation -- 1 Ekim 2006; 19:45:47 >
  • dostum nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben bugün maltepe carrefoura gittim.Hiç umudum yoktu carrefourun içindeki telefon satan yere sordum p910 var mı diye bir tane kaldı dedi.Fiyatı 890 ytl idi.Dedim getirin alacamsonra bi yanlışlık olmuş dediler. Maket konulan yere gerçek koymuşlar.Sadece teşhir telefon var dediler.Yine tamam dedim.Ama telefona baktım 2. el gibi.Bir çok yerinde çizik vardı,fiyatı da yüksekti.almadım.w810i aldım.
  • w810i hayırlı olsun nichewo güle güle kullan

bu arada ben p910i için internet explorer ve msn nerden yüklenir daha bulamadim
  • p910i nın sıfırı 750 ytl ye satılıyor. bugun ızmırde bı telefoncuda gordum. adam turkcellden hediye geldigini soyledı kutusunda duruyordu tum aksesuarlarıyla hatta ınceledım sıfırdı yanı bellı. Alacaktım ama kararsız kaldım sızce fıyat ıyımıdir arkadaslar. Hatta D600 unu 500 e sayarım ustune 250 verırsın dedı adam.
  • p990 ı bende beğenmedim. bundan önceki telim p910i idi. ondan öncede farklı zamanlarda 2 kere p800 sahibi oldum. P serileri gayet güçlü ve stabil. Ancak 750 ytl bile olsa alınmaz derim... 2. ellere bakmanı tavsiye ediyorum...
  • hayırlı olsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.