Şimdi Ara

Sıfır polo mu yoksa 1 yaşında golf mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
9.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vet627

alamayıp kaliteyi kıskanan birisi,herkes kaliteye binemez kelteklere binende olacak illaki
    2 ay sonra 2020 olacak kaliteden ötürü hala Cruise control opsiyonel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Fiyatlara honda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

2 ay sonra 2020 olacak kaliteden ötürü hala Cruise control opsiyonel

Alıntıları Göster
    highline da sabit,diğerleri keltek zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Yıl olmuş 2019 en üst donanımında dahi hala aktif ön gergili arka emniyet kemerleri kullanmayan araçtan bahsediyoruz. 6 havayastığını geçtiğimiz aya kadar sunmuyordu bile neyin kalitesinden bahsediyorsunuz?

İnsana verilen değer standartta sunulan güvenlik donanımları ile gösterilir

Kampanalı arka frenlerinizle mutluluklar
    bmw mercedes audi vw kalite ucuz olmaz pahalıya satın alınır. önemliyse extra para verilir.bunların dısında alınacaksa o zaman 2 yıl sonra ön takım arızaları,kaporta kalitesizliği ve gıcırtı sesleriyle mutluluklar

• quote:

servisler 5 misli kazıklıyor. sanayiye git aynı işleme 5 kat daha az öde kazıklanmak istemiyorsanız.ayrıca otomobillerde arıza yapan olur yapmayan olur marka model değil otonun nasıl kullanıldığı ve birde şans meselesi
    Ne yazık ki yanlış düşünüyorsunuz. Servisin yazdığım mesajda garantiden 6000TL'ye değiştirdiği pompa dışarda 4000TL :)
  • Kesinlikle değer. Segment farkı kullanılan malzeme farkı ve hacim.
    Sıfır polo belki 1 sene sonra aynı fiyatlara satılır ama ikinci el golf seneye daha yüksek fiyatlar edeceği kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Ne yazık ki yanlış düşünüyorsunuz. Servisin yazdığım mesajda garantiden 6000TL'ye değiştirdiği pompa dışarda 4000TL :)

Alıntıları Göster
    bence iyi araştırılmamış. pompanın marka ve modelini verirseniz size internetten en ucuzunu bulurum. o fiyat tipik esnaf kazığıdır
  • vet627 V kullanıcısına yanıt
    Mercedes, BMW ve Audi gibi premium markalar hakkında kimsenin bir şey dediği yok fakat 3 sene öncesine kadar sloganı "Halk Arabası" olan VW markasını premiumların yanına yazmak için nasıl bir kafa yaşıyorsunuz merak ediyorum.

Belirttiğiniz araçlar VW phaeton ya da touareg olsa bir nebze anlayacağım da alt tarafı polo ve golf için bu güzellemeler gereksiz...
  • quote:

bence iyi araştırılmamış. pompanın marka ve modelini verirseniz size internetten en ucuzunu bulurum. o fiyat tipik esnaf kazığıdır

Alıntıları Göster
    Sanki biz internet kullanmayı bilmiyoruz. Şu cümlelere bak.

Bul bakalım 1.4 tdi yüksek basınç Mazot pompası Delphi marka.
    Yetkili Servis 5 katına kazıklıyormuş ya bulabilecek misin acaba 1200'e?

Bekliyorum.

• Tabiki golf
    Bunarada 135 e 2018 higline bulamazsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • polo denilen arabaya 80 bin lira bile çok. golf varken polo alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Sanki biz internet kullanmayı bilmiyoruz. Şu cümlelere bak.

Bul bakalım 1.4 tdi yüksek basınç Mazot pompası Delphi marka.
    Yetkili Servis 5 katına kazıklıyormuş ya bulabilecek misin acaba 1200'e?

Bekliyorum.

Alıntıları Göster
    aracın markası model yılı da gerekir. Ayrıca mazotlu araçların parçası pahalı olur baştan mazotlu almak bozulursa fazla ödemeyi kabul ediyorum demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Mercedes, BMW ve Audi gibi premium markalar hakkında kimsenin bir şey dediği yok fakat 3 sene öncesine kadar sloganı "Halk Arabası" olan VW markasını premiumların yanına yazmak için nasıl bir kafa yaşıyorsunuz merak ediyorum.

Belirttiğiniz araçlar VW phaeton ya da touareg olsa bir nebze anlayacağım da alt tarafı polo ve golf için bu güzellemeler gereksiz...
    BMW 1-2-3-4 serilerini iç döşemesi ve konsolu golfe göre çok kalitesiz. BMW M serisi derseniz premiumdur ancak diğerlerinin iç malzeme kalitesi golfe yaklaşamaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Astra k çöp mü

• quote:

aracın markası model yılı da gerekir. Ayrıca mazotlu araçların parçası pahalı olur baştan mazotlu almak bozulursa fazla ödemeyi kabul ediyorum demektir.

Alıntıları Göster
    çark etmene gerek yok. Açıkça söyle bulamadım diye. Lafı gevelemeye de gerek yok İmzamda yazıyor aracın modeli 2017 diye.

Ben bu parçaların hepsini garantiden değiştirttim zaten cebimden kuruş para çıkmadı ;)

Hani buluyordun ya noldu o iş?
  • Golf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikisi arasında tabi ki golf en mantıklısı. fakat benim fikrim o kadar parayı bunlara vermeyin, eski aklım olsa skoda ya yönelirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.