Şimdi Ara

Sıfır Sandero Ambiance mı yoksa 2. el mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni sanderoyu bir hevesle nasıl yapmışlar acaba diye inceledim bayide.. Fotoğraflardan çok hoş görünen araç yakından dokununca bir o kadar çirkin gözüktü gözüme.

Malzeme kalitesi namına bir şey yok. Kapı kolları şahin-doğan döneminden kalma. Aynı firmanın araçları olamasına karşın yanında duran Clio 4 sanki mercedes gibiydi o araçtan inip binince.

Clio 4 ün vites geçişleri bile farklıydı,dacianınkini bi dandik yapmışlar sanki.

Ben olsam 1.25 yeni kasa fiestalara bakardım. veya i20 de olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

3-5 binde 2. el

Hangi marka ve model fiyat en fazla 20 bn tl olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

Marka konusuna gelirsek daha öğrenci olduğum için marka seçme lüksüne sahip değilim, ankarada egodan kurtulmak istiyorum tek amacım bu ayağımı yerden kesecek az yakıt tüketecek ve masraf çıkarmayacak bir araç arıyorum.

Dacia.

Hocam dacia kullanıcımısınız eğer öyleyse bir kaç soru sormak istiyorum.

Yok hocam dacia kullanıcısı değilim...

Öğrenci olduğunuzdan marka seçme lüksüne sahip olmadığınızı söylediniz. O yüzden sıfır sandero alıp paşa paşa binmek varken ikinci el araçlarla uğraşmayın diye düşünüyorum. Ayağınızı yerden keser, sandero yakışıklı bir araçta... İnsanın kafasının rahatlığı kadar iyi bir şey yok...

Eğer arabaya karşı bir ilginiz varsa, sanayiye gideyim diyorsanız ikinci el düşünün. Ancak az yaksın beni oradan oraya götürsün derseniz bence sandero yeter... Ekonomiklikde cabası...

Dün bir Dacia Logan SW ye bindim -Ticari- 7 kişilik olanlarından...

Araç 330 bin km... Motor gayet sessizdi... Konfor var mı derseniz, yok. O paraya ikinci el konforlu çok araç var 8-10 yaşında. Ancak bu araçların pek ne yapacağı belli olmuyor. Bir yerinden ses geliyor , acaba bu ne diye şüphelenmeye başlıyorsunuz. Öğrenci adamın konforla bir işi olmayacağını düşünüyorum.

Marka seçme lüksünüz yoksa alın derim... Bu fiyata Volvo S80 de alınabilir... Ancak süpriz araç. Ne yapacağını bilemezsiniz. O yüzden Dacia ...

Dacia nın otomatiği olsa almayı düşünebilirdim. Ruhani olarak şu aralar acayip sıfır arabaya binesim var. Sanayi de bir yere kadar.

Görüşleriniz için teşekkür ederim , pazartesi günü gidip inceleyeceğim aracı ona göre kararımı vereceğim , tabi bu sırada temiz bir 2. el araç bulamazsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Augias

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

3-5 binde 2. el

Hangi marka ve model fiyat en fazla 20 bn tl olacak :)

almayı planladığınız sıfır araç için söyledim. yoksa fiyat aralığını belirleyip şudur diyemem. çünki sıfır aracın gercerkten maliyeti yüksek. 3-5 bin tl az değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.