Şimdi Ara

SIFIR SESLE PÇ KULLANMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mülo26

ben haberin yalancısıyım daha henüz satışta değil
    ama fikrimi sorarsan 3 kilo olması imkansız çünkü diğer modeli ile bir farkı yok büyüklük olarak
    tamam bakır daha ağır aleminyuma göre ama bu derece ağır olamaz bu 750 grm falandı sanırım hadi 2 katı olsun yeniside taş çatlasın 1.5 kilo
    o bile çok bana göre

bakırla alımınyum un oz kutlereri farkını bılemem ama sunu biliyorum ki alımınyum asırı derece cook hafif bi malzeme bakırsa cook agır bi malzeme kursun kadar olmasada bence agır kendi yaptıgım bloklardan biliyorum yani bakır kat kat agır
  • kasayı başka yere koymak en güzeli. evin dışından veya çatıdan vantilatörle hava üfletip o havayı menfez ile kasaya getirenlerde var.
    dvi kablolar 5-6 hatta 10 metreye kadar olabiliyor. kablosuz klavye mouse setinide alırsanız gerçek sessizliğe kavuşabilirsiniz. Bilgisayar klavye tuşuyla açılabiliyor.
    diğer hiç bir yöntem performanslı bir bilgisayarın gece sizi rahatsız etmesini önleyemiyor. tecrübeyle sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 8 Eylül 2009; 13:22:26 >
  • Bende toshiba notebook var. Bu alette iyi ses yapıyor. Notebook lar için geliştirilmiş sessiz fan varmıdır? Uygulanabilirliği nedir?

•  SIFIR SESLE PÇ KULLANMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mervegül

SIFIR SESLE PÇ KULLANMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

bu resim herşeyi anlatıyor.

• quote:

HOcam Supersin :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Elindeki donanım ile tamamen sessiz yada sessize yakın sistem kurman sana çok pahalıya patlar.
    En iyisimi sen kasanı biraz uzağa yerleştir, içindeki fanlarıda daha sessizleri ile değiştir (PSU fanı dahil)
    1-2 yıl önce tamamen fansız bir kasa yapmıştım kendime, bu seferde komşuların sesi kulağımı rahatsız etmeye başladı. O kadar sessizdiki ev, dışardaki gürültüyü duyabilir hale geldim

odaya da yalıtım yap bari

• quote:

Şakamısın..

• mevcut işlemci sogutucun (Scythe İnfinty) Soğutma performansı olarak aşırı o/c haricinde yeterli düzeyde. aynı soğutucuyu 2adet 120mm 2adet 90mm fanla kullanarak mükemmel bir performans almıştım. 2 adet 120mm sessiz fan takarak hem soğutma performansını artırmayı hem sessizliği sağlayabilirsin örnek olarak;

Fan olarak 600yada 800rpm tercih etmelisin
    Ekran kartın içinde bulabilirsen zerotherm hurricane i tavsiye ederim, fanmate ile birlikde geldiği için ses ve sıcaklık değerlerini manuel olarak ayarlayabilirsin.
    Hepsinden önce bir fan kontrol alarak şuanki mevcut fanlarını bağla derim, ses seviyesi istediğin düzeydeyken istediğin performansı alabilirsen extra bi masraf yapmanada gerek kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sft67

quote:

bu resim herşeyi anlatıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.