Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI (Sıfır - Siemens WT47XK80TR KURUTMA MAKİNASI) Satın Al 3 Temmuz 2024 16:13 1 1 SATILDI (Sıfır - Siemens WT47XK80TR KURUTMA MAKİNASI) 03.07.2024 tarihinde sıfır satın aldığım 9 Kg Siemens WT47XK80TR model kurutma makinası eşimin kullanmak istememesi sebebiyle satılıktır. Piyasada çok aranan bir üründür. Ben de uzun araştırmalar sonucunda bulabilmiştim. 9 kg'lık Home Connect ve Wi-Fi özellikli. Kondenseri kendi kendine temizlenebilen. Aynı zamanda manuel temizliğe de imkan veren modeldir.Satın aldığım fiyat 35.000 ancak aldığım fiyatın altına bırakacağım.Henüz ürünün paketi açılmamış. Ambalajlı ve servis tarafından ilk kurulum yapılmamıştır. Tercihen Diyarbakır ve yakın çevresi alıcılar tercihimdir. Kargo ile almayı düşünen arkadaşlara kargo sorumluluğu kendisine ait olmakla beraber gönderimini yapabilirim.Veya talep halinde otobüse de verilebilir. (Alırlar diye düşünüyorum)Fatura ektedir.akakce.comSiemens WT47XK80TR A++ Wi-Fi 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/camasir-kurutma-makinesi/en-ucuz-siemens-wt47xk80tr-a-wi-fi-9-kg-fiyati,708174260.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 32000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 3 Temmuz 2029 Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI (Sıfır - Siemens WT47XK80TR KURUTMA MAKİNASI)