Bildirim
Sıfır sistem sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer pcyi kendin sıfırdan toplarsan kendin yüklemen gerekir. Ama aldığın yere söylersen format atarlar. -
nasıl yani parçaları ayrı ayrı aldım adamlara format atın dediğimde orda toplayıptamı format atar pcye yoksa ssd ye yada harddiskemi ? -
nasıl yani parçaları ayrı ayrı aldım adamlara format atın dediğimde orda toplayıptamı format atar pcye yoksa ssd ye yada harddiskemi ? -
Vatandan aldığını varsayıyorum ve tahminen söylüyorum.Ordaki montaj görevlisine işletim sistemi de talep ettiğinde kopya bir win 8 falan kuracaktır.Eğer satın aldıysan ssd ye kuracaktır,kurmalıda. -
Bence sen çok başka kafadasın. Hatta bence sen sistem toplama. Bilen biriyle topla, o toplarken onu izle. -
gerçekten bilmemek bildiğini zannetmekten daha iyi şu yorumunuza istinaden yazdım...
kopya yazılım kurumsal satıcıların hiçbiri ,hatta aklı başında satıcıların hiçbiri kurmaz
ancak siz dersenizki siz kurun ben etkinleştirmesini sonra yapacam, o başka elimdeki lisans örnek: win8.1 64 bit pro -
Hazır gelmez yüklenen gerekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- şiir seslendirme programı
- video tdr failure hatası
- iki modemi birbirine bağlamak
- lcd tv renk bozulması
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- secure boot nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- suya düşen telefon
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X