Şimdi Ara

Sıfır sistem sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben sıfır sistem toplayacamda bileşenleri (ekran kartı anakart ssd harddisk) felan taktıktan sonra pcyi çalıştırırsam Windows yüklümü olur yoksa CD ilemi yüklemem gerekir hiç ellenmemiş daha yeni toplanmış pc de

• Eğer pcyi kendin sıfırdan toplarsan kendin yüklemen gerekir. Ama aldığın yere söylersen format atarlar.
  • nasıl yani parçaları ayrı ayrı aldım adamlara format atın dediğimde orda toplayıptamı format atar pcye yoksa ssd ye yada harddiskemi ?
  • nasıl yani parçaları ayrı ayrı aldım adamlara format atın dediğimde orda toplayıptamı format atar pcye yoksa ssd ye yada harddiskemi ?
  • elor E kullanıcısına yanıt
    Vatandan aldığını varsayıyorum ve tahminen söylüyorum.Ordaki montaj görevlisine işletim sistemi de talep ettiğinde kopya bir win 8 falan kuracaktır.Eğer satın aldıysan ssd ye kuracaktır,kurmalıda.
  • Bence sen çok başka kafadasın. Hatta bence sen sistem toplama. Bilen biriyle topla, o toplarken onu izle.
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    gerçekten bilmemek bildiğini zannetmekten daha iyi şu yorumunuza istinaden yazdım...
    kopya yazılım kurumsal satıcıların hiçbiri ,hatta aklı başında satıcıların hiçbiri kurmaz
    ancak siz dersenizki siz kurun ben etkinleştirmesini sonra yapacam, o başka elimdeki lisans örnek: win8.1 64 bit pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır gelmez yüklenen gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.