Şimdi Ara

SIFIR SONY XPERIA M5 GOLD - 1099 TL (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 26 Ekim 2016; 20:22:58 >

• hem kronik arızalı model, hem garantisi 1 yıl, hem sıfırından pahalı bravo :D

çok satar bu.

hayırlı satışlar size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

hem kronik arızalı model, hem garantisi 1 yıl, hem sıfırından pahalı bravo :D

çok satar bu.

hayırlı satışlar size.

Sıfırdan pahalı? Söylediğin fiyatı az önce teknosa mağaza sordum hiç düşmedi o fiyata dedi ve sıfırı en ucuz 1200 küsür idi. Saçma sapan bilmediğin fiyatla sıfırdan pahalı diyorsun. Arkadaşlar fiyatı pahalı bulabilirsiniz bir alıcı olaraı bunu belırtmeniz hakkınız ama bu arkadaş gibi boş konuşmak gerçekten kabul edilir değil. Fiyatta tabi konuşulup anlaşılır ancak arkadaşın dediği sıfırı 999 lira falan değil şu an. 1200 lerde. Zaten ben fiyatta konuşulacağını konuya yazdım ancak bu arkadaşın işsizliği konuma yansımış. Garantisi 1 sene değil ve sıfır telefondur. Yanlış bilgilendiriyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

hem kronik arızalı model, hem garantisi 1 yıl, hem sıfırından pahalı bravo :D

çok satar bu.

hayırlı satışlar size.

Sıfırdan pahalı? Söylediğin fiyatı az önce teknosa mağaza sordum hiç düşmedi o fiyata dedi ve sıfırı en ucuz 1200 küsür idi. Saçma sapan bilmediğin fiyatla sıfırdan pahalı diyorsun. Arkadaşlar fiyatı pahalı bulabilirsiniz bir alıcı olaraı bunu belırtmeniz hakkınız ama bu arkadaş gibi boş konuşmak gerçekten kabul edilir değil. Fiyatta tabi konuşulup anlaşılır ancak arkadaşın dediği sıfırı 999 lira falan değil şu an. 1200 lerde. Zaten ben fiyatta konuşulacağını konuya yazdım ancak bu arkadaşın işsizliği konuma yansımış. Garantisi 1 sene değil ve sıfır telefondur. Yanlış bilgilendiriyorsunuz.

Buyrun link.http://www.teknosa.com/arama?s=sonym5&gclid=Cj0KEQjwyozABRDtgPTM0taCrKsBEiQATk6xDsDG29DzuNZjPuIl-5on2DIsGxFIG79hDlx7b7Jm510aAiNV8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Servisten değişen ürünün garantisi baştan başlamaz.

• Kimin boş konuştuğu ortaya çıktığına göre özür dileyebilirsiniz.
  • Ilan güncel arkadaşlar. Teknosa websitesindeki ürün tükenmiştir. Arkadaşa uyup hayali alabilirsiniz. Nasıl büyük bir ışsizsin arkadaşım sen? Tükenmiş ürünü bana 999 TL sıfırı diye sabahtan beri kabul ettirmeye çalışıyorsun. Yok mu işin gücün? Dersin ya da? Bu nasıl bir boşluktur. Ne boş beleş bir insansın sen? tükenmiş oradaki ürün git almaya çalış ne kadara alacaksın ürünü bakalım? Vallahi pes.

Ilan gunceldır arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 16 Ekim 2016; 22:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Ilan güncel arkadaşlar. Teknosa websitesindeki ürün tükenmiştir. Arkadaşa uyup hayali alabilirsiniz. Nasıl büyük bir ışsizsin arkadaşım sen? Tükenmiş ürünü bana 999 TL sıfırı diye sabahtan beri kabul ettirmeye çalışıyorsun. Yok mu işin gücün? Dersin ya da? Bu nasıl bir boşluktur. Ne boş beleş bir insansın sen? tükenmiş oradaki ürün git almaya çalış ne kadara alacaksın ürünü bakalım? Vallahi pes.

Ilan gunceldır arkadaşlar.

Nasıl bir yüzsüzlükse senin ki hala bana saydırmaya devam ediyorsun.
    Ürünün tükenmesi sıfırının o fiyatlara satıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

O fiyatlara satılmıyor dedin, ispatladık.
    Garantisi 2 yıl sanıyorsun, ona da ikna olmadın.

Allah şifa versin ne diyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlan günceldir.

İstanbul içi elden alışveriş yapılabilir. İstanbul dışına ise kargo ücretini ben karşılayabilirim.

• SATILMIŞTIR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.