Şimdi Ara

SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜNÜ YURT DIŞINDAN GETİRMİŞTİM... hiçbir şekilde kullanmadan direkmen satıyorum.. ptt kargo ile kapınıza kadar getiririm.. ister sahibindenden get ile ister kapıda ödeme ile sadece 7 tl kargo ücreti ödeyerek sahip olabilirsiniz. isterseniz istediğiniz kadar getirtebilirim.. bunu üreten şirketin linkinide verebilirim

ürünün gerçek deri olmadığını ispat ederseniz paranız iade olucaktır.. yıllarca kullansanız dahi hiçbir şekilde eskime falan yapmaz...

fiyat = 35 tl :) ömür boyu kullanım için çok pahalı olmasa gerek
     SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs..
    bunlarda şirketin resimleri
     SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 12 Aralık 2013; 12:01:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• RENK DEĞİŞTİREM ELMALAR ÇOK TATLILAR.kendi kendine 8 renk değiştirir..KARANLIKTA GÜZEL IŞIKTA SAÇARLAR.. BOYUTLARI AVUÇ İÇİ KADARDIR... 5 ADET VARDIR ELİMDE... TANESİ 5 TL DİR :) ..
    ufak pil ile çalışır... pili hemende bitmez.. 1 yıl kadar götürür..
     SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs..

HEPSİ SATILMIŞTIR.. FORUMDAKİ ARKADAŞLARIMIZA :)

başka isteyen olursa en az 5 adet alımlarda 2-3 hafta kargo sürmektedir..bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 12 Aralık 2013; 16:40:59 >

• bu ürünü herkes biliyor... kart bıçak.. sıfır poşetindedir.. elimde 5 adet vardır... tanesi 6 tl dir... :)
     SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs..

• bu ürün süper birşey... elimde 1 adet var.. isterseniz bir sürü getirtebilirim...

resimler kendini anlatır zaten. usb girişi +3 adet çakmaklık girişi vardır... her araçta bulunması gerek ürünlerdir.
    fiyat 30 tldir :)
     SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs..

• SATILIK SIFIR POŞETİNDEDİR...... RC PARÇALARI.. 2 ADET 1/10 METAL DİŞLİ SERVO
    1 ADET 1/10 FIRÇALI MAVERİCK VEYA HSP ESC.

TAK KULLAN..

NOT: RC HAKKINDA HER TÜRLÜ AKIL FİKİR.RC TOPLAMA ELEKTRONİK BİLGİYE İHTİYAÇ DUYAN VARSA.HEMEN PM ATSIN . PROFOSYONEL RC CİYİM. YARDIMCI
    OLURUM.

SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs.. SIFIR ÜRÜNLER.RC PARÇALARI--deri cüzdan**kart bıçak**4s LÜX KILIF*vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 10 Aralık 2013; 11:25:34 >

• TÜRKİYEDE OLMAYAN İPHONE 4S JELATİNLİ NİKELAJLI KILIF.ÇOK KALİTELİDİR... TELEFONUNUZUN ÜSTÜNE CUK DİYE OTURUR... .. YANINDA 2 ADET EKRAN KORUYUCU HEDİYE SIFIR PAKETİNDE PTT KARGO İLE GÖNDERİLİR. İSTERSENİZ KAPIDA ÖDEMEDE OLUR----

fiyat=18 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 12 Aralık 2013; 13:04:27 >

• 64 gb hafıza kartı... hem telefonlara göre micro hemde flaş bellek gibi kullanmanız için usb.....

fiyat= 58 tl dir.

kapıda ödeme yapabilirim..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 7 Ocak 2014; 15:28:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BÜTÜN ÜRÜNLER KAPIDA ÖDEME OLUR :) .. ÜRÜNLERİMİZ ARKASINDAYIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 7 Ocak 2014; 15:25:27 >

• pm attım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzbeyyy

pm attım hocam

döndüm

• SIFIR ÜRÜNLERDİR HEPSİ. PTT KAPIDA ÖDEMEDE OLUR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 12 Aralık 2013; 12:07:41 >

• pm gönderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

pm gönderildi

döndüm

• güncel..

• hayırlı satışlar
  • Nerden getirtiyorsunuz ve nerede oturuyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiX Hamster

Nerden getirtiyorsunuz ve nerede oturuyorsunuz hocam?

aydında oturuyorum.. yurt dışından alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.