Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] SIFIR Xiaomi Watch 2 Pro Classic Snapdragon W5+GEN1 Satın Al 24 Ağustos 2024 09:33 1 1 [SATILDI] SIFIR Xiaomi Watch 2 Pro Classic Snapdragon W5+GEN1 Xiaomi Watch 2 Pro Classic-Tarafıma hediye edilmiş olup sadece kutusu açılıp kurulum yapılmıştır, koluma takmadım bile.-Temmuz 2024 de alınmış olup 2 yıl garantilidir, hediye olduğundan faturası yoktur, mi destek ile görüştüm seri numarasından işlem yaptıklarını söylediler.-Kutu Şarj ile gönderilecektir.-Takas düşünmüyorum, Snapdragon W5 işlemci ile en güçlü google wear model budur, deri kordonu ile çok şık durmaktadır. Uygun rakam yazıyorum pazarlığa kapalıdır.Fiyatı:XXXTEŞEKKÜRLERSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ağustos 2026 Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple Watch S4 44mm Cellular Esim+Çelik Kasa+Milano Loop Huawei Watch FİT 2 Elegant Edition Silver Apple Watch Ultra 49mm Esim Orange Loop TR-KVK Cihazı...! 16.999-TL ET210 Smartwatch Tansiyon, EKG, Isı, Şeker, Ürik Asit, Sesli Görüşme 1.000-TL