Şimdi Ara

sıfır yeni S-Max yok?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford bayiilerini aradım ama aradıklarımın hiç birisinde S-Max yoktu ve hiçbirisi de "nerede bulabilirim" sorusuna yanıt vermedi?! Ford sanırım Türkiye'de bu aracı satmak istemiyor, onlar satmak istemiyorsa bizler de paramızla "maymun" olacak değiliz, başka alternatiflere bakıyor olacağım bu durumda.

sıfır yeni S-Max yok?!

• Bu Ford-Türkiye'ye ben de çok kızıyorum. Şu Ford S-Max'lere hiç önem vermiyor. Ben de 1,6 dizelini bekleyip duruyorum. Hala getirmediler. Makyajlı olanın 2. eli de hiç yok, bulsak da alsak....
  • 2.0 TDCi olarak buldum ama fiyat çok yüksek; araç zaten pahalı bir de yüksek ÖTV uygulanınca fiyat iyice uçmuş. 5dk kadar galeride inceledim, daha ilk içine oturduğunuzda verdiği izlenim "ben kaliteliyim" oluyor. Kesinlikle geniş ve büyük bir araç. 2. koltuk sırasındaki her üç koltuk da tam boyutda koltuklar, yan, Grand C-Max'deki orta koltuk gibi "yarım-boy" değil. 3. sıra koltuklara diz/baş mesafesi olarak sadece çocuk değil yetişkin birileri de oturabilir. Koltukların standart deri yerine nubuk gibi olan alcantara denilen koltuklardan; kesinlikle çok şık duruyor.

1.6 EcoBoost motor için sipariş vermek gerekiyormuş yani siparişle geliyor, şimdi kapora verip sipariş verilse Ağustos içerisinde 2012 model olarak teslim edilme ihtimali olabilirmiş ama teslim zamanı konusunda net birşey diyemiyorlar.

Aracın sıfırının ancak siparişle geliyor olması Ford Otosan'ın bu araca satış anlamında güvenmediğini gösteriyor; bu aracı alacak kişinin ikinci eli düşünmemesi gerekiyor yani sadece binmek için alacak, kısa bir süre sonra satma planı olmayacak, pazarı olmadığı için ikinci el satışı çok zor ve çok zararına olacaktır. Bence tek kusuru bu.

S-Max hakkında forumda ya da başka bir yerde bilgi-yorum bulmak çok zor, bu yüzden çok kısıtlı da olsa öğrendiklerimi paylaşmak istedim.

• Ford S-Max siparişle getirtilebiliyorsa eğer, 1,6 TDCİ motorlusunu da siparişle getirtelim o zaman. Benim burada Ford bayisi yok. Sizler oralarda sorsanız da cevabını buraya yazsanız çok sevinirim...
  • Sipariş listesinde sadece 2.0 TDCi ve 1.6 EcoBoost seçenekleri var, 1.6 TDCi yoktu seçenekler arasında
  • Bu Ecoboost motora LPG uygulaması yapılıyor mu acaba? Garanti sorunu olmazsa ve Ford'un desteklediği marka LPG varsa, LPG'li S-MAX alınabilir aslında...

Ama 1,6 TDCİ olsaydı çok güzel olurdu...
  • Grand cmax i çıkaracaklarına s max'a 1.6 tdci motorla gonderselerdi tadından yenmezdi. Ne kadar zararına olursa olsun ilk alacaklardan biri benim. G cmax gereksiz ara sınıf. Sen s maxin varken neden gereksiz bı model çıkarıyorsun. Ford'u anlamak mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparhawkisme

Ford bayiilerini aradım ama aradıklarımın hiç birisinde S-Max yoktu ve hiçbirisi de "nerede bulabilirim" sorusuna yanıt vermedi?! Ford sanırım Türkiye'de bu aracı satmak istemiyor, onlar satmak istemiyorsa bizler de paramızla "maymun" olacak değiliz, başka alternatiflere bakıyor olacağım bu durumda.

sıfır yeni S-Max yok?!

geçenlerde ankara tur oto da beyaz bir tane vardı. oldukça güzeldi ama motor seçeneğini hatırlamıyorum

• güzel araba
  • bende 2008 2.0 dizeli var bu arabanin hakki bu motor daha dusugunu alsaniz adamlara kufur edersiniz
    115 bg motorla bu kasa olmaz
    isterseniz 1.6 dizel mondeoyu test edin gorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

bende 2008 2.0 dizeli var bu arabanin hakki bu motor daha dusugunu alsaniz adamlara kufur edersiniz

s max çok beğendiğim bir araç . bende mondeo tdci var arasıra ikinci el s max alsam mı diye düşünüyorum. s max alırsam satarken zor satarım diyede vazgeçiyorum.
    s max in size göre artı ve eksi yönleri neler birde şehir içinde ne kadar yakıyor. bu arada aracınız otomatik vites mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

bende 2008 2.0 dizeli var bu arabanin hakki bu motor daha dusugunu alsaniz adamlara kufur edersiniz

s max çok beğendiğim bir araç . bende mondeo tdci var arasıra ikinci el s max alsam mı diye düşünüyorum. s max alırsam satarken zor satarım diyede vazgeçiyorum.
    s max in size göre artı ve eksi yönleri neler birde şehir içinde ne kadar yakıyor. bu arada aracınız otomatik vites mi

arac sehir içinde 8.3 ortalama yakıyor
    çok oturaklı ve rahat bir araba
    bendeki siyah renk yıkatıp yola çıkınca son model arabalar bile yavaşlayıp arkadan bakıyorlar bu araba ne marka diye
    siyah renk stil paket te oluca çok gösterişli oluyor
    daha önce vw touran vardı ağzım çok yandı servis çok pahalı
    34000 de baskı balata bitti sevis kullanıcı hatası dedi
    acemiyiz ya
    aracım otomatik bu arada

• ankara başerde var beyaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.