Şimdi Ara

Sıfırdan başlamam için fikirlerinizi bekliyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Altından Gümüşe düştüm.Şuan gümüş 2'deyim bot pre olarak arkadaşımla girmeye özen gösteriyorum.Fakat tek başıma olduğum zamanlar Support olarak girdiğimde iyi sonuçlar alamıyorum bir türlü.Büyük ihtimal oyunu iyi bilmiyorum ya da yeteneksizim bilemiyorum :) Bana gümüşten çıkmam için demiş olmayayımda ileriye beni götürebilecek herolar ve oyun stilimi geliştirmem konusunda yardım etmenizi rica ediyorum.Birde bulunduğum mevkiyi değiştirmek istiyorum.Oyunları domine edebilmek için,takımım kötü olsa bile bir şekilde oyunu uzatabilmem için en azından iyi oynamam için bana yardım edebilirseniz fikirlerinizle çok sevinirim :) Dalga geçenler elbet olacaktır,şimdiden hepinize değerli fikirleriniz ve eleştrileriniz için teşekkür ederim.

• Tek başına taşıma yalan dün 5 0 1 cıktım laneden karsidaki luci 0 3 0 cikti karsidaki shen. itemleri gun atesi,civili,ruandain,üclü,ninja tabisi,koruyucu melek adam zaten q+oto atak ile yarican giriyor bide skorlari kasamayan adc ve apc ye birakti 3-4 tf de kastirdi carryleri ya dusun beb luxa tek vurusta 946 vuruyorum kritikle adamin 1.5k cani var shen onlara vurdurmuyor yani 1 kisi tasimaz 1 kisi takimi tasir takimda oyunu tasir bu böyledir

tek basına oyun tasiyanlar elo booster dır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başına oyunu alıp götürebilmen için kendi liginin seviyesinin çok çok üstünde olman gerekiyor. Öbür türlü istediğin kadar adc oyna kite bilmiyorsan pantheon üstüne tıklayarak stunlar seni. Demem o ki oyunu tek başına taşımaya çalışma çünkü yanındaki adamlar senden daha yeteneksiz değiller. Takım savaşları için pickler yap ve takımınla oyna.

12/0/2 oynayan leesinler boostluyordur büyük ihtimalle. O yapıyor ben yapamıyorum diye düşünme yetenek ve oyun görüşü açısından çok büyük farklar var. Yani olay q tutturmak ya da arkasına flash atıp geri tekmelemek değil.

• Diamond seviyesinde oynayamıyorsan o kümenin üstünde bile oynasan taşıyamazsın. 2 kişi de örnek olarak silver daysa ve gold oynanışına sahipse 2 kişi eğer beyni olan bir ormancıya rastlarlarsa taşıyabilirler.
  • Anladım demek istediklerinizi
  • Duo nu değiştir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.