Şimdi Ara

Sıfırdan bilgisayar toplamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar office programları, spss ve 100 fps üstünde rahatça LOL oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. Fifa vs playstation üzerinden oynuyorum oyun olarak sadece LOL yeterli olacaktır. Yaklaşık on senedir mac dışında ürün kullanmadım. Kasa toplama veya laptop olarak önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sistem baya iyi olmuş elinize sağlık. Daha sonra ekran kartını yükseltmek istesem herhangi bir uyum sorunu yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mad

Bu sistem baya iyi olmuş elinize sağlık. Daha sonra ekran kartını yükseltmek istesem herhangi bir uyum sorunu yaşar mıyım?

Rica ederim kardeşim.. sisteme istediğin ekran kartını takabilirsin.. ancak şu an çok uçuk fiyatları.. LOL için de bu kart her türlü yeterlidir.. daha sonra bütçene uygun bir yükseltme yapabilirsin.. kasadaki PSU ile GTX 1060, 1070, 1660 Ti, 1660 Super, RTX 2060, 3060 Ti, AMD istiyorsan RX 5500 XT, RX 5600 XT gibi pek çok kartı kullanabilirsin.. daha güçlü ve güncel kart almayı düşünürsen ise, daha kaliteli bir PSU ve en azından 24 inç, 144 Hz, 1 ms bir oyuncu monitörü de almalısın.. RAM de 8 GB yetmeyecektir.. onu da 16 GB yapman şart güncel oyunlar için..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.