Şimdi Ara

sıfırdan eğitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4FFD5890 -- 26 Şubat 2015; 3:48:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: recon206

herkese merhabalar arkadaşlar direk konuya giriyorum ben ortaokul mezunuyum lıseye gıtmedım maddı durumlardan dolayı çalısmak durumunda kaldım hep suan 28 yasımdayım ve acıktan lıse okuyorum ama ınanın alt yapım cok kotu derslerı anlamıyorum aslında ben hiç okul okumamısta sayılırım çünki orta okulda hıc derslere kafa yormazdım aklımız hep topta zılde oyunda vss.. olurdu derste hıc ders dınlemezdım.içimde acayıp bı ogrenme ıstegı var ama herseye cekırdekten baslamak ıstıyorum sıfırdan.gerekırse 5. sınıf derslerınden baslayacagım.okumus kulturlu bılgılı kımselerle konusmayı cok sevıyorum ınanın cahıl ınsanlarla bos seyler konusmayı hıc sevmıyorum kendımı salak gıbı hıssedıyorum oyle ınsanların yanında.neyse bu okumus ınsanların yanında bulundugum da konusmalarını cumlelerını anlamıyorum bazenm gerı kalıyorum oyle bı cumleler kuruyorlarkı anlamıyorum bazen bı espiri olsun yada nebılım ironı yapsınlar gec anlıyorum vs vs ben nasıl sıfırdan eğitime baslayabılırım?ınternetten çalısabılırım anca.yardım edın bana çok dua edıcem sıze.özellıkle matematık ve helekı turkçeye dıl bılgısıne çok ıyı hakım olmak ıstıyorum yanı çok ust sevıyelere cıkmak ıstıyorum bu konuda

merhaba abi/abla
    donanımhhaberde size yardımm edecek bir sürü yardım sever kişi tanıyorum büyük çoğunluğu teog dolayısıyla burada değiller isterseniz ben de size yardım edebilirim.
    bilmem kendinizden küçük birinden tavsiye almak hoşunuza gider mi ya da tereddütde kalırmızınız (böyle şeyler oluyor) ama ben yine de yazayım gerisi size kalmış.
    öncelikle okumaya karar vermeniz harika bir şey
    bence hangi sınıftan başlayacağınızı karar verin ve eğer çok fazla maddi sıkıntınız yoksa 1 tane o sınıfın konu anlatımlı tüm dersler kitabını alın(yayın fark etmez konu anlatımlıların neredeyse hepsi aynı) ondan konuları okuyup kitapdaki soruları çözmeye çalışın çözemiyorsanız biraz kolay bir soru bankası alın mesela matematik için körfez kolay matematik kitabı.
    internette bir sürü videolu ders var artık hepsini izleyebiliyorsunuz olmassa parayla internetten video dinleyebileceğiniz bir eğitim sitesine kaydolun (vitamin, morpa kampüs vs.)
    konuları çalıştıktan sonra değişik kaynaklardan soru çözün bulabiliyorsanız birine anlattırın ya da o sınıftaki bir çocuk tanıdığınıza hadi çalışalım mazeretiyle anlattırın.

istediğiniz zaman yardımcı olurum

• Orijinalden alıntı: recon206

merhaba abi/abla
    donanımhhaberde size yardımm edecek bir sürü yardım sever kişi tanıyorum büyük çoğunluğu teog dolayısıyla burada değiller isterseniz ben de size yardım edebilirim.
    bilmem kendinizden küçük birinden tavsiye almak hoşunuza gider mi ya da tereddütde kalırmızınız (böyle şeyler oluyor) ama ben yine de yazayım gerisi size kalmış.
    öncelikle okumaya karar vermeniz harika bir şey
    bence hangi sınıftan başlayacağınızı karar verin ve eğer çok fazla maddi sıkıntınız yoksa 1 tane o sınıfın konu anlatımlı tüm dersler kitabını alın(yayın fark etmez konu anlatımlıların neredeyse hepsi aynı) ondan konuları okuyup kitapdaki soruları çözmeye çalışın çözemiyorsanız biraz kolay bir soru bankası alın mesela matematik için körfez kolay matematik kitabı.
    internette bir sürü videolu ders var artık hepsini izleyebiliyorsunuz olmassa parayla internetten video dinleyebileceğiniz bir eğitim sitesine kaydolun (vitamin, morpa kampüs vs.)
    konuları çalıştıktan sonra değişik kaynaklardan soru çözün bulabiliyorsanız birine anlattırın ya da o sınıftaki bir çocuk tanıdığınıza hadi çalışalım mazeretiyle anlattırın.

istediğiniz zaman yardımcı olurum

mrb erkeğim.akıl yaşta degıl bastadır bu yolda herturlüyardıma açıgım hiç sorun degıl merak etme.evet sıtelerde araştırırken vitamın e rastladım ve gerçekten ıyı birseye benzıyor ben 5. sınıf konularından basladım tekrar yapmakta fayda var ama ucretlı . bunun için para harcamaya deger eğitim çok onemli şimdilik bu sıte benım ısımı gorur gıbı takıldıgım seyler olursa yazarım çok sağolun :)

rica ederim zaten vitamin çok da pahalı değil 10 tl ayda ama istediğin zaman dinleyebiliyorsunuz
    iyi yıllar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.