Şimdi Ara

Sıfırdan Farksız hp 2231 a Gayet uygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok az kullanıldı ihtiyaç fazlası satmak istiyorum fiyat 175 GET açabilirm (get farkı konulmak şartıyla) orjinal resimlerini gönderebilirşm.

Ekran: Ekran boyutu: 54.6 cm (21.5 inç) (21.5 " (21.5 inç)), Yenileme yanıt süresi: 5 ms, Ekran parlaklığı: 300 g/m², Ekran özellikleri: 1 VGA; 1 DVI-D
    Kontrast oranı: 1000:1 statik; 15000:1 dinamik
    G/Ç Bağlantı Noktası: 1 VGA; 1 DVI-D
    Fiziksel güvenlik: Kensington Kilidi için Hazır
    Güç tüketimi: 50 W maksimum, 38 W standart

Arkadaşlar ölücü olanlara bu lafım size satacak mal bende yok zaten fiyatı uygun tuttum yinede pazarlık sünnettir bu yüzden 3-5 birşeyler olabilir ancak absürd tekliflere gerek yok peşinen söyleyeyim satmam. Bunun dışında bilmem kaç referanslı arkadaşlarım referanslarınız beni hiiiç bağlamaz sonuçta siz bana güvenin parayı önce yatırın biliyorum yatırmazsınız bende yollamam. (Benim referansım iş telefonum veririm arar bana ulaşırsınız gayette sağlam bir işyeridir)

Bunun dışında şurda elinizde fazla olan ürünleri satıyoruz alıyoruz kar amacı yok bu yüzden ölücülük yapmayada gerek yok...

Sıfırdan Farksız hp 2231 a Gayet uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 21 Kasım 2012; 20:09:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat nedir dostum tuplu monitorden kurtulmam gerek ne zamandir ariyorum bulurum umidiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhelpme

Fiyat nedir dostum tuplu monitorden kurtulmam gerek ne zamandir ariyorum bulurum umidiyle

175 kardeşim pm atmıştım zaten.

• listemde 3 monitör var hp,samsung ve lg..(hp olan senin monitör) yakın bi zamanda sattığım pcden nakit gelecek o zaman listemdeki 3 monitörden birini kesin alıcam tabi nakit elime geçtiğinde hangi monitör kalırsa artık şansıma..artık şu tüplü 17" ten kurtulmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhelpme

listemde 3 monitör var hp,samsung ve lg..(hp olan senin monitör) yakın bi zamanda sattığım pcden nakit gelecek o zaman listemdeki 3 monitörden birini kesin alıcam tabi nakit elime geçtiğinde hangi monitör kalırsa artık şansıma..artık şu tüplü 17" ten kurtulmak istiyorum

Pm gönderdim

• alıcıyım rezerve lütfen
  • havale yapıldı ürün bekleniyor
  • monitör elime ulaştı mükemmel bişi kendisine çok teşekkür ederim kargolamayı çok iyi yapmış mükemmel ürün mükemmel satıcı..

kendisine tekrar teşekkürler 17" tüplüden kurtardıgı için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.