Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIRDAN FARKSIZ SONY A6000 16-50 mm Satın Al 22 Eylül 2018 23:18 1 1 SIFIRDAN FARKSIZ SONY A6000 16-50 mm Severek aldığım fotoğraf makinamı satışa çıkardım. Cihazı bilen bilir. Sıfırdan farkı yoktur çizik dahil. Çok az kullanıldı. Ortalama 500 fotoğraf çekmişimdir. Kutusu faturası temizlik aparatları daha jelatininde durmaktadır. İstanbul içi elden teslimat yapılması tercihimdir. Alan arkadaş görerek bilerek alsın isterim daha temiz bir alışveriş olur. Şehirdışından almak isteyen arkadaşlar get satışı yoktur. Havale/eft yada bir tanıdık vasıtası ile (İstanbul içi) satış gerçekleştirilir. Şimdiden hayırlı olsun... Ciddi alıcılara detaylı fotoğrafları göndereceğim.iletişim: 0538 629 00 00 REFERANSLARIM ESASTIR ! [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1062005/0303015f-055a-40e3-af7f-521ba5aa20a3.jpg [/simage]Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Mart 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus SPDIF Optik Braket arıyorum (onboard ses kartı Spdif optik Konektörü) Asus SPDIF Optik Braket arıyorum (onboard ses kartı Spdif optik Konektörü) Sıfırdan Farksız Mi Note 3! SIFIRDAN FARKSIZ SONY A6000 16-50 mm
Ürün tarafımdan alınmıştır dediği gibi sıfır ayarında tertemiz < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >