Şimdi Ara

sıfırdan oyuna başlamak (iphone)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk tecrübemde fazla cömert davrandım gemler konusunda.Bu yüzden sıfırdan bir oyuna başlamak istiyorum fakat oyun pek imkan vermiyor buna anladığım kadarıyla.Game center hesabını değiştirmeme rağmen eski köyü yükledi.Sorunumu anlamışsınızdır.Yeni bir oyuna başlamak için ne yapmam gerekli sizce ios u yeniden kurup sıfırdan bir game center mi açmam gerekli.şimdiden teşekkür ederim.Bu arada köy seviyesi 5 level olduğundan bluestacks la sıfırdan bir köy açsamda yükleyemiyorum iphona.

• Hocam gamecenter hesabını sıfırdan açtığınız zaman uyarmadan direk eski köyünüz mü karşınıza geliyor. Normalde bildiğim kadarıyla eski köy yüklensin mi diye uyarı vermesi gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Hocam gamecenter hesabını sıfırdan açtığınız zaman uyarmadan direk eski köyünüz mü karşınıza geliyor. Normalde bildiğim kadarıyla eski köy yüklensin mi diye uyarı vermesi gerekiyordu.

Üstat şöyle ki oyunu kaldırdığımda game centerdan silinsin mi sorusuna evet dedim.daha sonra game centerdan çıkış yaptım oyunu yeniden yükleyerek yeni game center hesabıyla girmeyi denedim ve eski köyü yüklediğini gördüm.Gc hesabı değiştirmekle duruma kotaramadım anlayacağın.
  • DrHemlock kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce bu işlemi yapmış biri gelirse yardım edebilir bu konuda. Ben daha önce CoC oyunun yapan şirketin hay day oyununu oynuyordum oyuna girerken soruyordu eski köy yüklensin mi diye bende çözemedim sizin olayı tam olarak.
  • Yine de teşekkür ederim ilgilendiğin için.Dediğin gibi daha önce deneyimlemiş birisi denk gelirse artik.Bel ki basti bir çözümü de olabilir.Aksi halde yeniden kurmak jailbreak cydia uygulamalari tam bir angarya ve işkenceye döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrHemlock -- 21 Mayıs 2014; 2:42:07 >
  • oyunu silip yeniden yüklediğinde otomatik yeni köyden başlıyor zaten. Aynısı bana da oldu. Telefonu sıfırlamıştım, oyunu tekrar yükledim. Girerken kendisi game center şifresi istedi. Girmedim yeni köyle başladım. Sonra telin ayarlar kısmından game center a giriş yapıp oyunu tekrar açtığımda köy yüklensin mi diye sordu. Bence sen önce ayarlar game centerdan çıkış yap sonra oyunu sil, tekrar yükle. hiç bir game center şifresi girme. Yeni oyun gelicektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cabal sıfırdan yeniden !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.