Şimdi Ara

ŞİFRE DEĞİŞİMİ UYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elim ayağıma dolandı korkudan titriyordum msn e şifre geldi değiştirdim şifremi ve msn de ki gelen msj ları silecektim oyuna dalmısın bugda kaldım sonra çıkıp girerken yeni şifre aklıma gelmedi ve korktum dedim msn den gelen msj lardan knight onlline world diye msj dan inş. şifre değişir dedim ve değişti
    size tavsiyem sizede böyle talihsizlik olabilir eğer msn in şifresini birileri bilmiyorsa şifreniz kalsın öyle eğer biliyorsa değiştirin gizli yanıtı ile
    Allahım'a şükürler olsun iyi ki gelen kutusundaki msj ları silmemişim yoksa char gitmişti

Ayrıca x3 de vs e beklerim priest im su ana kadar arenada 5 6 kere yattım oda 50 kişi daldı veya 75+ warrior dalarken nowa meteor yememdir lvl 55 900 e yakın defans ve 3.225 hp var PasifiQ1sBack vs bekelrim x3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIFoReWeRIII -- 21 Mayıs 2007; 13:52:44 >

• İd ve msn şifreni biliyorsan şifreni değiştirirsin zaten şifreyi bilmesende olur[
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysRq_

İd ve msn şifreni biliyorsan şifreni değiştirirsin zaten şifreyi bilmesende olur[

nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.