Bildirim
\...ŞiFRe DeĞiŞTiRMe.../
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ewt ya nerden değiştirilcek bilen varmı
benimde değiştirmem lazım -
Şifreni değiştirmen için gizli cevabını bilmen lazım.Onu bilmiosan yapacak bişey yok.Git bi bardak su iç -
bugünlerde sitede bozukluk var şifre değişemiyor.charınada üzüldüm ayrıca geçmiş olsun -
ben onu demiyorum
siteye login olunca şifre değiştir tıklıyorum. yine aynı safya geliyor.mykol geliyo yine uff uf -
Şu An Şifre Değiştirilemiyor . -
quote:
Orjinalden alıntı: ©onque®o®
Şu An Şifre Değiştirilemiyor .
ne zmana değiştirlir ya benim acil şifre değiştrimem lazım -
bilinmiyor kardeş site ne zaman düzelirse ondan dikkatli olun int cafelerde charınıza girmeyin ne olur ne olmaz -
şifreni deiştirmek için gizli sorunu oldu yere cevap olarak şu şareti koy sadece \ bu işareti nasıl koyacam dersen klavyenin sağ tarafındaki işret deil karıştırmayın bunu altgr vesoru işaretinin oldu tuşa aynı anda basarak yapa bilirsiniz \ bunu yaptıktan sonra devamı tıklayarak şifreni deiştire bilirsin
benim başka bi id de denedim oldu bazları olmuyo dedi ama olduğu kesin yapmasını bilene....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X