Şimdi Ara

SIFRE KABUL ETMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR OYUNA GIRMEYE CALISIYORUM SUAN SIFRE KABUL ETMIYOR

ACABA HACK MI YEDIM YOKSA SORUN MU VAR

SUAN 3 FARKLI YERDEN ARKDASLARIZ CHARLARA GIREMIYORUZ

SIFRE KABUL ETMIYOR

SON SITEYE HIC GIRMEDIK SIFRE DEGISTIRMEDIK

YARDIM LUTFEN

• Toprak kabul ediyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlço_Jr

Toprak kabul ediyor mu?

toprak?
  • arkadaslar bir yardım edin !

sifre kabul etmiyor yanlis sifre diyor

ben daha hic degistirmedim sifreyi

e-mail adresimede gelmemis sifre degistirme maili

bir yardim edin
  • Bu forumdaki kullanıcılar: wardomforce, W, Romst3r, E®han, erostor, alpyildirim749, _iSTANBUL_1453_, thebharıs2, ThyphonX, KeriaN, caneryilmazer, warrioralex, TouchMyGiga, qeftes, lDarkBLuel, uchelik, ---, bayrtr, burikk, erkanerkanli93

bu kadar kisi var biriniz bari yardim edin charim elimden mi gidiyor lütfen bi yardim edin
  • Kahinmiyiz biz sorununu bilelim
  • iyi sagolun sizinde basınıza inş. gelmez eger gelirse ins. böyle cevapsız kalırsınız
  • aga
    siteye gir şifre deyistirde gizli sorunu biliosan yaz yeni şifreni yaz cıkan sayfaya al işte bu ya
  • sifreyi kabul etmiyor sitede yanlis sifre diyor

sifreyi unuttuma basiyorum ondada suan bakimda diyor

kafayi yicem

char gidiyor ya

chari geri alabilirsem satip bırakacagım su lanet oyunu yorudum artık ugrasmakla

bu hack atanlarında Allah belalarını versın.
  • UP
  • 1- İp ' yi Değiştir Google 1-2 Arama Yaptım Bulamadım 2-3 Ay Önce Hata Veriyordu Öle Sendede O Vardı Arama Yap Bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

Kahinmiyiz biz sorununu bilelim

Cok Dikkat Cekiyosun.
  • up
  • up
  • up
  • up

yardim lutfen
  • kardeşim geçmiş olsun hack yemişsin. Bildiğin gibi şifreni değiştirmenin 2 yolu var. birisi şifremi unuttum'a basarak. son id hack olayları yüzünden bu seçeneği kapattılar.

diğerini kullanabilmen için ise siteye login olman şart. Ama senden önce davranıp şifreyi değiştirmişler. Şu an yapabileceğin tek şey ise ticket atmak

burda da bikaç önemli husus var. Ticket attığın hesapta pre yoksa ticket'ı okumazlar bile. Çok güvenilir bir arkadaşının hesabından ticket atmanı öneririm.
    En son yaptığın 5 ödeme bilgisini yolla. Ticket attığın hesapta gold veya platin varsa türkçe ticket at silver veya bronz varsa ingilizce ticket atman gerekli.

Bu hesabını çalan adam senin şifreyi siteden login olup değiştirebildiğine göre gizli soruların en az 1 tanesini biliyor demektir. İtemlerin kilitlimiydi veya charda item varmıydı hiç bilmiyorum ama varsa hepsini çoktan almış olabilir. Char'ın leveli yüksekse gerçekten ticket falan dene.

Son olarak adam seni nasıl hackledi charı sattıktan sonra geri mi aldı yoksa trojan falan mı yedin bilmiyorum. Ama eğer trojan yediysen trojanlı bilgisayardan hiç bi işlem yapma charını alsan bile trojan yüzünden yine hacklenirsin . Herneyse geçmiş olsun soyulmak nasıl bi histir iyi bilirim ben bile sinirden geceleri uyuyamayıp günde 2-3 paket sigara içiyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.