Şimdi Ara

Şifre Sifirlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elementary os luna Usb kurulum yaptim gayet iyi calisiyodu. Butun guncellemelerini yaptim uygulama vs yukledim ve ayarlardan sifre koydum kapadim. Simdi yrkrar girmeye calistim sifreyi dogru yaziyorum ama acilmiyor. Sifreyi nasil sifirlayabilirim ?

Acil yardim bastan kurmak istemiyorum herseyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Num Lock'un açık olduğundan ve Caps Lock'un durumundan emin olun ;)
  • Numlock yok laptop. Capslock acik ve kapali olacak sekilde denedim sonuc ayni. Yanlis yazdim galiba olustururken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosedekibalici -- 23 Nisan 2014; 22:20:07 >
  • Türkçe karakter var mıydı şifrenizde? Ya da İngilizce klavyede farklı Türkçe klavyede farklı yerde olan bir tuş?
  • 2, i, k, r, a, 6

Sadece bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosedekibalici -- 24 Nisan 2014; 8:26:52 >
  • Yok mu bilen up up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios sifre kırma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Root şifrenizimi unuttunuz ? sıfırlama işlemi için sırası ile aşşağıdaki maddeleri uygulayınız.
    ? Linux'un ilk açılış ekranında "CTRL+X" tuş kombinasyonu ile terminal penceresini açınız
    ? "linux init=/bin/bash #" komutu ile bash script kabuğunu çalıştırıyoruz (tırnaklar yok)
    ? Kök dizinini (/) yazılabilir şekilde sisteme bağlayın : "mount / -o remount,rw" (yine tırnaklar yok)
    ? "passwd root" komutu ile root kullanıcısnın şifresini degiştire bilirsiniz (her zamanki gibi tırnaklar yok)

Hocam bunu bir deneyin

Olmazsa söyleyin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnıztosba -- 24 Nisan 2014; 20:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsidar

2, i, k, r, a, 6

Sadece bunlar

Düşük bir ihtimal ama İ tuşuna basmak yerine I tuşuna basmayı dener misiniz? Bir keresinde giriş ekranının İngilizce olması yüzünden böyle saçma bir hatayla karşılaşmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

quote:

Orijinalden alıntı: cemsidar

2, i, k, r, a, 6

Sadece bunlar

Düşük bir ihtimal ama İ tuşuna basmak yerine I tuşuna basmayı dener misiniz? Bir keresinde giriş ekranının İngilizce olması yüzünden böyle saçma bir hatayla karşılaşmıştım

Deneyip geri donus yapicam

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.