Şimdi Ara

Şifrelenmiş ağ trafiği uyarısı sürekli.[çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 gündür chrome kullanırken şifrelenmiş ağ uyarısı alıyorum güvenilir olmayan sertifika vs.
    Forumda her konu linkine tıkladığımda çıkıyor diğer web sayfaları da aynı şekilde.
    Konu hakkında bilgisi olan?

Sonuç: Chrome kaldırdım.CCleaner kayıt defteri temizliği, eset virus taraması.Sonrasında tekrar Chrome yükledim.Sorun çözüldü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrrrro -- 7 Ocak 2017; 17:0:55 >

• eset-ayarlar-ağ-gelişmiş kişisel güvenlik duvarı ayarları-etkileşimli mod u otomatik mod yapacaksın. Eset böyle bi şey çıkardı yükleme yaptıktan sonra her bağlantıda soruyor.
  • http://support.eset.com/kb2868/?viewlocale=tr_TR yapamadıysan burada da anlatıyor
  • lnsane kullanıcısına yanıt
    Smart security değil anti-virus versiyonu kullanıyorum. Kişisel güvenlik duvarı menusu yok ancak ilgili ayara baktım. otomatik seçili.

• aynı sorunu nod 32 de yaşadım şimdi kaspersky kurdum onda da aynı şekilde devam ediyor bazen karşıma çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

Smart security değil anti-virus versiyonu kullanıyorum. Kişisel güvenlik duvarı menusu yok ancak ilgili ayara baktım. otomatik seçili.

hocam sorunu çözdün mü? bilgi verrir misin biraz? aynı sorunla ben de karşılaşıyorum. çok sinir bozucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykırışiir

quote:

hocam sorunu çözdün mü? bilgi verrir misin biraz? aynı sorunla ben de karşılaşıyorum. çok sinir bozucu.

Merhaba,

İzin ver deyip çözdüm mevcut durumu.Herhangi bir sorun olmadı şu ana kadar.izin ver deyip geçmek lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykırışiir

quote:

Merhaba,

İzin ver deyip çözdüm mevcut durumu.Herhangi bir sorun olmadı şu ana kadar.izin ver deyip geçmek lazım.

Ben, ''izin ver'' desem bile sonra tekrar karşıma geliyor. çok sinir bozucu ya. neyden kaynaklandığını da bilmiyorum. eset not32 den kaynaklanıyor galiba. daha olmadı sileyim diyoum eset'i. eset not32 antivirüs programını ücretsiz indirebilir miyim peki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.