Şimdi Ara

şifreli dosya açma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
52.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben dosyalarimi vakt-i zamaninda easy recovery diye bir programla kurtarmistim. Isinize yarar belki, aklinizda olsun.
  • selam arkadaşlar, easyrecovery dataların bir kısmını kurtarabiliyor.. şu an bu programı hemenpaylas a upload ediyorum... biter bitmez linki vereceğim.
  • Yada en kolayı CD den calisan bir linux versiyonu ile PC yi acip dosyalari alabilirsin
  • ismini tam olrak hatırlamıyorum ama NCdiye dos tabanlı bir program var. onu bulabilirsen kesin çözüm ama adından emin değilim.
  • konuyu takip ediyorumda hala bir sonuç yokmu? aynı sorundan benim de başım ağırıyor. verdiginz bütün programları bütün ayarları yaptım ama hiçbiri hiçbir işe yaramadı. microsoft böyle birşeyi yaptıysa çözümü vardır elbette(?). neden kimse bunları açamıyor?. göz göre göre güzelim arşivim aptal bir şifreleme yüzünden gidecekmi şimdi.?
  • bi sonuç bulunana kadar bu konuyu sıcak tutacağım arkadaşlar eminim bi bilen vardır ama kimse bakmıyor
  • Ne Live Linux CD'leri ne de diğer Linux dağıtımları NTFS erişimini gerçekleştirebilir. :(

Benim bilgisayarımda bir talihsizlik sonucu Windows'um çöktü. Partition'a müdahele etmeden diğer partition'a windows kurdum.
    Şu anda şifrelediğim dosyalarım duruyor. Sertifika'lar da duruyor. Benim yapamadığım şey anahtarı deliğe sokamamak. Sertifikayı nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum.

Bilginize sunulur; NTFS Sertifikalarının tutulduğu dizin: %userprofile%\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My\Certificates

Dosyaları şifrelediğim sertifika parmak iziyle elimdeki sertifikanın parmak izi aynı... sadece nasıl birleştireceğimi bilmiyorum.
  • Resimlerle kısaca anlattım

şifreli dosya açma

şifreli dosya açma

şifreli dosya açma

http://chash.byethost7.com/images/NTFS4.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chash -- 24 Temmuz 2007; 8:31:25 >

• 13 sene sonra yazmış olayım arkadaşın dediği doğru ben wise folder hider la kilitlediğim harddiskimi captain nemo full versiyonla çözdüm içeriğe ulaşıp başka bir yere kopyalıyor bitti gitti chash kardeşe teşekkürler yıllar sonra
  • chash kullanıcısına yanıt
    Chash yıllar geçmiş. çok sağolasın. sayende başardım. dosyalarımı kurtardım. arkadaşlar takılan olursa son yazdığımı bir yere not alın işinize yarayacak.
    Phyllis Clark
    FEJCLGEHOTLORG
  • nerede hata yapıyorum anlayamadım klasörü masaüstüne kopyalıyor ama resim açılmıyor :( lütfen yardım
     şifreli dosya açma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.