Şimdi Ara

Şifreli Ligden Memnun musunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • futbol artık amatör ruhla oynanmıyor malesef, futbol endüstrileşti,
    bu endüstrileşmenin doğal sonucu olarak da maçlar da taraftarlara para izlettirilir hale geldi.
    avrupa futbolunun bugün 16 milyar euroluk bir büyüklüğü var, futbolculara ödenen rakamlar iyice uçmuş durumda, bu yükün altından kalkmak için futbolun her şeyini satmaya başladık; formasını, stad ismini, stad kenarı reklamını, antrenman ismini, kulüp web sitesi reklamları, futbolcu röportaj toplantı salonun arkası sponsoru, kulüp ana sponsoru hatta takımların önlerine bile sponsor ismi almaya kadar tavan yaptı bu reklam-para işi.

durum böyle olunca da maçların tv'den izlenmesi de paralı oldu. bu kaçınılmaz bir sonuçtur, futbol bu kadar ilgi çekmeye devam ettiği sürece de bu oyunun PARA kısmı herzaman ilk düşünülecek şey olacaktır.
    bu yüzden bundan sonra da maçları para ile izlemeye devam edeceğiz, ha ben ligtv yayınından memnunmuyum asla memnun değilim, gerek yorumcuların felaket yorumları gerekse maç sırasında maçtan çok futbolcu suratlarını hareketlerini eşlerini anasını babasını izlettirilmesi resmen bir facia, sanırım ligtv yönetmeni musa eroğlu, bu adama bu işi nasıl yaptırıyorlar yıllardır hayret, kimbilir kaç tl de maaş alıyordur, yazık insanlar para ödüyor gazoz kapağı ödemiyor.

• Ben gayet memnunum adamlar hd yayın sunuyor baba baba ver 59 liranı izle benzin 4.10 dan satılırken 59 lira para değil.
  • ilk şifreli kanalı araplara sattılar yakında bütün herşeyi araplara satacaklar zaten , ozaman hiç şifre olmayacak az daha sabredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Birader zenginler için sorun yok adamları etkilemez kaliteye bakar..
    Bizim gibilerde siyah beyaz ekranda bile izlemeye razıdır..
    Başbakan dedi ya " kusura bakmayın ama milletin cebinde para var " diye..adam bunun gibiler için diyor işte..
    Yabancıların maçlarını bedava izlerken , kendi liginin maçlarını parayla izlemek istiyorlar..
    Ntv,Ntvspor,Star gibi kanallarda izlediğim maçlar gayet kaliteli bence..Aşırı reklam olmadığı sürece trt de fena değil..

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ilk şifreli kanalı araplara sattılar yakında bütün herşeyi araplara satacaklar zaten , ozaman hiç şifre olmayacak az daha sabredin

inş. satarlar o zaman
    bazıları da yazmış 59 lira para değil ver 59 TL izle baba baba
    hangi ülkede yaşadığını insanların ne kadar maaş aldığını unutma!! sadece kendi adına konuşma... empati yap biraz... ayda 700 lira alan adam fanatikse takımından ayrı kalıyor bu ne kadar acı bir düşün Türkiyenin 4 te 3'ü yoksulluk sınırının altında gelir alıyor

• Bedava olmasın ama ligimizin değeri açısındnan bakılırsa yüksek fiyatlar
  • Şifreli ligin heyecanı başkadır , diyelim Galatasaray-Fenerbahçe derbisi var .Babamla geçen muhabbet şu:

Bana haftaya derbi var 1 günlük açtıralım .
    Tamam ben çerezleri , kolaları alırım eve amcanlarıda çağrırız maçı hep beraber izleriz , bu duyguyu hiç birşeye değişmem .Dersane zamanı cok iyi hatırlarım ders bitsede derbiye yetişssem diyordum fakat şifreli olmasa tv her maçı bedava verse heralde bu kadar keyif almazdım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Avrupa'da tüm maçları HD yayınlayan 3-4 ülkeden biriyiz. Bırakın da pahalı olsun biraz.

Bütün maçlar değil haftada 5 maç HD.
  • Tümü hd değil bu bir ayrıca hd görüntüsünün kaltesi de tartışılır ne kadar iyi hd olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

derbiler hariç normal kalitede,sadece 1-2 kere donmayla internetten bedavaya izleyebilirsiniz..tabi tv'deki keyfi vermez ama benim monitör büyük sorun olmuyor fazla..

Pm

yollandı

Banada pm lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

derbiler hariç normal kalitede,sadece 1-2 kere donmayla internetten bedavaya izleyebilirsiniz..tabi tv'deki keyfi vermez ama benim monitör büyük sorun olmuyor fazla..

Pm

yollandı

Banada pm lütfen

yollandı

• Pm istiyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Pm istiyorum hocam.

yolladım
  • Orası çok iyi harbiden son 1 aydır takılmadan izledim hep
  • Bende tüm sinemalara ve tiyatrolara bedava gitmek (izlemek ) isterim ama olmuyor değilmi?

Tüm Dünyada Futbol, (geri kalmışlar hariç),
    para ile izleniyor.

Bu para sadece federasyona gitmiyor,
    Devlet de payını alıyor, (kdv, gelir vs....),
    Kulüpler alıyor,
    bu sayede de transfer ler yapılıyor, tesislere destek oluyor.

Bende ligtv var,
    haftada 9 maç olmasa da en az 3-4 maç izliyorum,
    kaliteli yabancılar olduğu için.

Yoksa beleş yayınla,
    2. sınıf Romen, sırp, boşnak, kongolu futbolcuları izlemek istemem.

.....................................
  • tüm dünyada futbol para ile izlenebilyiyor olabilir ama mesela ispanyada devlet televizyonu haftada 1 maçı açık kanaldaveriyor. ve bu maçlar sadece kümeye oynayanların değil ilk yarıdaki barca-madrid maçı da olabiliyor. süper lig özetlerin sadece trtden verilmesi (en azından sadece trt maç günü verebiliyor diğer kanallar yayın sözleşmesi gereği 1-2 gün beklemek zorundalar bu da izleyici çekmek isteyen bir kanalın işine pek gelmez malesef) şampiyonlar liginin haftada tek maç (genelde en dandikleri) yayınlanmasıyla
    ülkemizde malesef futbol giderek bizden uzaklaşıyor. araya sürekli engeller; decoderler giriyor. dışarıda maç izlemek de büyük şehirlerde tam bir kabus ve zaten aşşağı yukarı ayda 4 maç izlemenin bedeli digi-dsmart aylık üyelik fiyatına yaklaşıyor. hal böyleyken biz sanırım artık futbolla değil futbolun saha dışında yaşanan iyi ama çoğu zaman da kötü olaylarıyla - gerilimleri tartışmalarıyla oyalanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rabban

tüm dünyada futbol para ile izlenebilyiyor olabilir ama mesela ispanyada devlet televizyonu haftada 1 maçı açık kanaldaveriyor. ve bu maçlar sadece kümeye oynayanların değil ilk yarıdaki barca-madrid maçı da olabiliyor. süper lig özetlerin sadece trtden verilmesi (en azından sadece trt maç günü verebiliyor diğer kanallar yayın sözleşmesi gereği 1-2 gün beklemek zorundalar bu da izleyici çekmek isteyen bir kanalın işine pek gelmez malesef) şampiyonlar liginin haftada tek maç (genelde en dandikleri) yayınlanmasıyla
    ülkemizde malesef futbol giderek bizden uzaklaşıyor. araya sürekli engeller; decoderler giriyor. dışarıda maç izlemek de büyük şehirlerde tam bir kabus ve zaten aşşağı yukarı ayda 4 maç izlemenin bedeli digi-dsmart aylık üyelik fiyatına yaklaşıyor. hal böyleyken biz sanırım artık futbolla değil futbolun saha dışında yaşanan iyi ama çoğu zaman da kötü olaylarıyla - gerilimleri tartışmalarıyla oyalanıyoruz.

derbiler hariç internetten gayet rahat izleyebilirsin..derbilerde aşırı takılma olduğundan cafe'de izleyince gayet ucuz bi şekilde ligi izleyebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Çok memnunum , kaliteli yayın izliyoruz en azından. Normal bi kanalda olsa kim bilir ne eziyetler çekeriz..

milli maç ntvde bedava yayınlandı ve gayet kaliteliydi, dizilerde şifre mi varda bukadar kaliteli işler yapılıyor mantıksız bir cümle

katılıyorum.herseye bir kulp bulamaya da gerek yok.sanki takımlar sadece yayın haklarıyla transfer yapıyorlar
  • Arkadaşlar parası olan legal yollardan maçları izlerken, bütçesi daha kısıtlı arkadaşlarımız da illegal yollardan mis gibi maçları izlemekte.
    Yani parası olan da, olmayan da çanak antenden olsun, internetten olsun bir güzel izliyorlar diyebiliriz.

Şunu derseniz ki LİG bir yerde, UEFA maçları bir yerde, Şampiyonlar Lig'i maçları ... vs her şey farklı platform ve de paketler içerisinde, evet o konuda sizlere katılırım.
    Bizler TV'nin altına binbir çeşit kutu, aynı şekilde evimizin çatısına farklı ante, kablolama...vs binbir türlü işle mi uğraşacağız?

Bu konuya bir çözüm bulmaları gerekiyor kesinlikle.

• Fiyat cok pahalı 20tl felan olsa eminim çoğu insan lig tv alir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabban

tüm dünyada futbol para ile izlenebilyiyor olabilir ama mesela ispanyada devlet televizyonu haftada 1 maçı açık kanaldaveriyor. ve bu maçlar sadece kümeye oynayanların değil ilk yarıdaki barca-madrid maçı da olabiliyor. süper lig özetlerin sadece trtden verilmesi (en azından sadece trt maç günü verebiliyor diğer kanallar yayın sözleşmesi gereği 1-2 gün beklemek zorundalar bu da izleyici çekmek isteyen bir kanalın işine pek gelmez malesef) şampiyonlar liginin haftada tek maç (genelde en dandikleri) yayınlanmasıyla

Arkadaşım bilmeden neden yalan yanlış yazarak insanları yanlış yönlendiriyorsun.

Bak işin aslı ne;

İspanya'da hükümet ile kulüpler arasında yaşanan anlaşmazlık, büyük bir krize dönüştü. Hükümetin, her hafta bir maçın açık kanaldan yayınlanması talebini reddeden 'kulüpler birliği', 2-3 Nisan haftasında maçları boykot etme kararı aldı. Aralarında Sevilla ve Villarreal'in de bulunduğu 6 kulüp ise boykot kararının geri alınması için mahkemeye başvurdu.

İspanyol hükümeti ile La Liga ve 2. Lig kulüplerini temsil eden birlik, televizyon yayınları konusunda uzun süredir ciddi görüş ayrılıkları yaşıyor. Ülke büyük bir ekonomik krizden geçerken, sosyalist hükümet her hafta bir maçın herkesin izleyebileceği açık kanaldan yayınlanmasını istiyor.

Yani herhangi bir yayın yok................................

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.