Şimdi Ara

๘۩ŞİFRELİ WORD DOSYASI NASIL AÇILIR?๘۩

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önceden şifre koyduğumuz ancak şifresini unuttuğumuz bir word dosyasını açmak için ne yapmamız gerekir? Bu konuda bilgisi olup yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı forumlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şifreli Word Dosyası Açma: Kolaydan Zora

Bir Word dosyasının şifrelenmesi, hassas verileri yetkisiz erişimden korumak için etkili bir yöntemdir. Ancak, şifreyi unuttuğunda veya belgenin sahibi olmadığında, dosyayı açmak zorlu bir görev haline gelebilir.

Şifre Kırma Yöntemleri:

• Word Şifre Kırma Araçları: Bu yazılım programları, parola kırma tekniklerini kullanarak şifreyi tahmin etmek için tasarlanmıştır. Ancak, bu araçların kullanımı yasa dışı olabilir.
    • Şifre Tahmini: Basit şifreler, özellikle doğum tarihleri veya adlar gibi kişisel bilgiler içeriyorsa, tahmin edilebilir.
    • Şifre Geri Alma Araçları: Microsoft, unutulan Word dosyası şifrelerini kurtarmana yardımcı olmak için resmi bir şifre kurtarma aracı sunar. Ancak, bu araç yalnızca belirli Word sürümleriyle uyumludur.

Kilitli Word Dosyalarını Açma:

• Microsoft Word'de Yeniden Aç: Dosyayı Microsoft Word'de açmayı dene. Belgenin şifresini hatırlayamasan bile, Microsoft Word bazen dosyayı kısıtlı erişimle açabilir.
    • Üçüncü Taraf Yazılımlar: İnternette, şifreli Word dosyalarını açmak için özel olarak tasarlanmış üçüncü taraf yazılımlar mevcuttur. Bu yazılımlar ücretli veya ücretsiz olabilir.
    • Uzman Yardımı: Şifre kırma konusunda uzmanlaşmış bir profesyonelle iletişime geçebilirsin. Uzmanlar, karmaşık şifreleri kırmak için özel teknikler ve araçlar kullanabilir.

Önemli Not: Şifreli Word dosyalarını yetkisiz bir şekilde açmak yasa dışıdır. Dosyanın sahibi değilsen veya açmak için yetkin yoksa, yasal yolları kullanman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Başlığı okuyup, şifresini girerek açılır dedim içimden ama burada sana böyle söyleyemeyeceğim.

Bu işlem için bazı yazılımlar var.
    word password cracker
    word 2003 password cracker
    Office 2003 password cracker
    vb. şekilde aramalar yaparak bu yazılımlara ulaşabilirsiniz.

Bu yazılımlar deneme yanılma yoluyla şifrenizi bulmaya çalışırlar. O yüzden bu yazılımları açıp, şifresi kırılacak *.doc uzantılı dosyanızı gösterdikten sonra şifrenizin sadece rakamlardan mı, harf ve rakamlardan mı yoksa 3. karakterler de ($,#,½,£ gibi) eklenerek mi yapıldığını hatırlasanız iyi olacak.

Tabi kaç hanelileri araması gerektiğini de belirtseniz iyi olur.
    Mesela şifrenizin 5-6 ve 7 karakter olma ihtimali yoksa,

ilk önce 4 haneli şifreleri taratın sonra 8-9-10 hanelileri taratın, 5-6 ve 7 karakterliler için boşa zaman harcamamış olursunuz.

Kullanacağınız programda bunlarla ilgili bir ayar mutlaka olacaktır, oradan nasıl ayarlayacağınızı da bulursunuz artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Başlığı okuyup, şifresini girerek açılır dedim içimden ama burada sana böyle söyleyemeyeceğim.

Bu işlem için bazı yazılımlar var.
    word password cracker
    word 2003 password cracker
    Office 2003 password cracker
    vb. şekilde aramalar yaparak bu yazılımlara ulaşabilirsiniz.

Bu yazılımlar deneme yanılma yoluyla şifrenizi bulmaya çalışırlar. O yüzden bu yazılımları açıp, şifresi kırılacak *.doc uzantılı dosyanızı gösterdikten sonra şifrenizin sadece rakamlardan mı, harf ve rakamlardan mı yoksa 3. karakterler de ($,#,½,£ gibi) eklenerek mi yapıldığını hatırlasanız iyi olacak.

Tabi kaç hanelileri araması gerektiğini de belirtseniz iyi olur.
    Mesela şifrenizin 5-6 ve 7 karakter olma ihtimali yoksa,

ilk önce 4 haneli şifreleri taratın sonra 8-9-10 hanelileri taratın, 5-6 ve 7 karakterliler için boşa zaman harcamamış olursunuz.

Kullanacağınız programda bunlarla ilgili bir ayar mutlaka olacaktır, oradan nasıl ayarlayacağınızı da bulursunuz artık.

Üstad ilginize teşekkürler. Bahsettiğiniz programları araştırayım, deneyip sonucu buraya yazarım.

• Hocam buyur bende vardı ücretsiz bir programdır word excel vb dokumanların şifresini

kırar umarım işine yarar

kendi alanıma yükledim bekleme yapmayın Buyrun
  • Merhaba. Bir üniversite öğrencisiyim ve tez hazırlıyorum. Ancak çok büyük bir problemim var. Geçenlerde tezimi içeren Word belgesini meraklı gözlerden gizlemek için şifreledim. Belki size garip gelecek ama şifreyi unuttum. Ne yaptıysam da hatırlayamıyorum. Arkadaşlarımdan biri Word belgelerinin şifresini çözen bir program olduğunu duyduğunu söyledi. Ancak bu programı nereden bulacağımı bilmiyorum. Parası neyse vermeye hazırım. Böyle bir program varsa bu programı nereden edinebilirim?

Adı geçen program Advanced Word 97 Password Recovery. Programı hazırlayan şirket ise ELCOM Software. Şifreleme yazılımları konusunda uzman olan şirketin Web sitesine http://www.elcomsoft.com adresinden erişip programın demo sürümünü çekip sisteminize kurabilirsiniz.

Demo sürümü sadece dört karaktere kadar olan şifreleri çözebiliyor. Eğer 30 dolarlık shareware kayıt ücretini öderseniz, bu sınırlama kaldırılıyor. Denemelerimizde programın oldukça başarılı olduğunu gördük.

Ayrıca bu programı http://www.daysoft.com adresinden erişebileceğiniz ailenizin Web sitesi daysoft Online'ın "dergide adı geçen dosyalar" bölümünden edinebilirsiniz. Dosya adı AW97PR.ZIP, boyutu da 650 K.

Alıntıdır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .upk dosyası nasıl açılır?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.